Menu Mijn account

Feathercoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01336
3.32%24H

Feathercoin (FTC) kopen bij Bitcoin Meester

Wanneer u op Bitcoin Meester de Feathercoin koers hebt bekeken, kunt u besluiten deze te gaan kopen of verkopen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken. Vervolgens kunt u er zelf voor kiezen hoeveel geld u op uw account stort. Dit kunt u doen met een van onze betaalmethodes zoals iDeal of Bancontact.

Grafiek Feathercoin

Over Feathercoin

Feathercoin is in 2013 bedacht en gelanceerd, wat het één van de oudste digitale valuta maakt. Het is een upgrade op Bitcoin en Litecoin, waardoor Feathercoin geavanceerder is dan zijn voorgangers.

Feathercoin heeft een open netwerk met een blockchain die voor iedereen inzichtbaar is. Vanwege het NeoScrypt algoritme dat Feathercoin gebruikt, zijn veilige online transacties mogelijk en is het systeem minder vatbaar voor aanvallen.
De zeer goed beveiligde transacties duren ongeveer 60 seconden. Bij transacties is er sprake van de Multisignature functie, wat betekent dat meerdere partijen een transactie moeten tekenen voordat de transactie daadwerkelijk wordt doorgevoerd. 

Het aanmaken van uw account is zo gebeurd

Om vol aan de slag te gaan heeft u dus een account nodig. Hiermee kunt u namelijk onbeperkt Feathercoin en andere valuta aankopen en verkopen. Ook is het mogelijk de ene cryptocurrency te gebruiken om de andere aan te schaffen via onze any-to-any functie. Dit bespaart u wisselkoerskosten. Wilt u nog meer uit uw handel in FTC coin en andere valuta halen? Wordt dan frequent handelaar op Bitcoin Meester en ontvang korting op de transactiekosten. Handelen in cryptocurrency is op ons platform eenvoudig gemaakt voor startende traders en personen die al langer in het vak zitten. Maak daarom nu een account aan en investeer in uw toekomst!

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bezoek dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Hier beantwoorden we meeste vragen en staan een aantal handleidingen ter beschikking om u een eindje op weg te helpen. Mocht u er toch niet helemaal zelf uitkomen, neemt u dan eens contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.