Menu Mijn account

Fetch

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,58111090
0.80%24H

Fetch coin kopen, verkopen en de live koers volgen

Fetch coin kopen doet u met Bitcoin Meester. Fetch coin vond zijn oorsprong in maart 2018 toen het werd gelanceerd door een team gebaseerd in Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en heeft als doel om een voortrekkersrol te vervullen bij het versnellen van onderzoek naar AI en Blockchain technologie. Fetch coin is de munt uitgegeven door het bedrijf Fetch.ai

Grafiek Fetch

Wat voor oplossingen biedt Fetch.ai

De oplossingen die Fetch coin biedt zijn ontworpen voor consumenten, organisaties en IoT (internet of things). Het project heeft open economisch framework ontwikkeld. Dit netwerk van Fetch dient als een platform voor waarde-uitwisseling voor verschillende economische agents. Dit wordt ondersteund door een slim grootboek dat naar verluidt meer dan 30.000 transacties per seconde ondersteunt en dat is bedoeld om te voldoen aan de eisen van de volgende generatie verbonden apparaten. Fetch.ai heeft digitale intelligentie in het hart: het streeft ernaar bruikbare voorspellingen te leveren, directe vertrouwensinformatie, de constructie van robuuste samenwerkingsmodellen mogelijk te maken en de efficiëntie en stroomlijning van processen te verbeteren.

Fetch.ai is in maart 2018 gelanceerd door een team in Cambridge, VK, en wil voorop lopen bij het versnellen van onderzoek en de implementatie van opkomende technologieën zoals blockchain en AI.

Fetch coin kopen met Bitcoin Meester

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig Fetch coin en nog zo'n 200 andere verschillende munten aankopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account. Deze maakt u aan binnen een paar minuten waarna u aan de slag kunt gaan met Fetch coin. Euro's die stort u eenvoudig en snel met een van onze betaalmethodes zoals bijvoorbeeld iDeal of Bancontact. Fetch coin wordt vervolgens opgeslagen in uw eigen Bitcoin Meester wallet. Hieruit kunt u alle munten verkopen en versturen. Dus ook naar een andere wallet. Heeft u toch het idee dat u beter een andere munt dan Fetch coin kunt kopen? Dan kunt u deze eenvoudig omwisselen via onze any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene munt tegen de andere voor slechts de helft van de transactiekosten. Op zoek naar een andere munt dan Fetch? Gelukkig bieden we meer dan 200 verschillende coins aan, wat dacht u bijvoorbeeld van Chainlink, Tezos of XRP? Alle munten kunt u onderling wisselen of aankopen met euro's.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.