Menu Mijn account

Fetch

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,43967343
4.99%24H

Fetch kopen met iDEAL en live de koers volgen

Bent u op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel Fetch kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Fetch. Koop uw Fetch bij Bitcoin Meester en reken af met iDEAL of Bancontact.

Grafiek Fetch

Wat is Fetch?

FET is de token die hoort bij het platform Fetch.ai. Dit platform heeft als doel om gemakkelijk data te delen en met zelflerende code verbeteringen aan te brengen in het aanbod. Het platform geeft gebruikers de mogelijkheid om toegang te hebben tot een gigantische veilige dataset om hun processen te verbeteren.

Fetch probeert zo een verbeterde basis te leggen voor de digitale economie, waarbij deze basis ook de mogelijkheid heeft om zichzelf te verbeteren door te leren van de data. 

Een voorbeeld hiervan is het Autonomous AI Travel Agents. Op dit platform worden hotels en gasten direct met elkaar in contact gebracht, wat de kosten voor zowel hotel als klant flink te verlagen. Daarnaast kan op basis van data van de gast een meer persoonlijke ervaring aangeboden worden. Fetch onderscheid zich hierin ten opzichte van andere platformen doordat de data niet bij een bedrijf opgeslagen staat (geen centralisatie) en de privacy van een gebruiker dus beter gegarandeerd is.

Hiernaast zijn er nog vele andere toepassingen te bedenken, zoals transport, vrachtvervoer, weersvoorspellingen, de energiesector of in de gezondheidszorg. 

Naast deze interessante functies is Fetch ook een platform voor het uitvoeren van betalingen 

Waarom Fetch?

Fetch heeft al een aantal grote partners aangetrokken. Zo hebben ze tests uitgevoerd over het verbeteren van de zoektocht naar parkeerplekken samen met Bosch. 

Het token FET wordt gebruikt om het de verschillende onderdelen van het netwerk met elkaar in contact te brengen en om deze te trainen om betere verbanden tussen de data te zien. Daarnaast wordt het gebruikt voor de smart contracts en oracles op het platform. Oracles zijn stukjes code die het mogelijk maken om data van buiten de blockchain te gebruiken. Ontwikkelaars kunnen betalen met FET om gebruik te maken van de blockchain en de functionaliteit van Fetch.ai.

Fet kopen met Bitcoin Meester

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig Fetch coin en nog zo'n 200 andere verschillende munten aankopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account. Deze maakt u aan binnen een paar minuten waarna u aan de slag kunt gaan met Fetch coin. Euro's die stort u eenvoudig en snel met een van onze betaalmethodes zoals bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact. Fetch wordt vervolgens opgeslagen in uw eigen Bitcoin Meester wallet. Hieruit kunt u alle munten verkopen en versturen. Dus ook naar een andere wallet. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.