Menu Mijn account

Filecoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,54313871
-5.38%24H

Filecoin (FIL) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel Filecoin kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Filecoin. Koop uw FIL bij Bitcoin Meester met euro’s door af te rekenen met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Filecoin

Wat is Filecoin?

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagsysteem. Het heeft als missie om ‘de belangrijkste informatie van de mensheid op te slaan’. Het platform stelt gebruikers in staat gegevens decentraal op te slaan. Zij bieden hiermee een oplossing voor de huidige centrale opslag van data. Deze centrale manier van opslaan zorgt voor kwetsbaarheid tegen hackers. Doordat Filecoin niet één bedrijf is, maar een verzameling van digitale opslagpunten, is het opslaan van data veel veiliger. 

Hoe werkt het?

De werking van het platform lijkt op dat van Dropbox, maar wordt aangedreven door  blockchains. Op het platform van Filecoin kunnen gebruikers elkaar vinden en helpen met de gedecentraliseerde opslag van data. Als een gebruiker data wil opslaan kan deze op de marktplaats van Filecoin zoeken naar een aanbieder van opslagruimte. Het kost een gebruiker FIL tokens om data op te slaan. Deze data wordt in meerdere stukken verdeeld en over het netwerk verspreid. De eigenaar van de data krijgt een unieke sleutel om toegang te krijgen tot deze data. Op deze manier kan niemand anders bij de data komen. De gebruiker die opslagruimte beschikbaar stelt wordt uitbetaald in FIL tokens. 

Handelen via Bitcoin Meester

Filecoin kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u Filecoin koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet. U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u Filecoin of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Als u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.