Menu Mijn account

Filecoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 54,1764423
-3.63%24H

Filecoin kopen met euro via iDEAL

Filecoin (FIL) kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel met Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Met Bitcoin Meester kunt u 24/7 diverse cryptocurrencies handelen. Voor het kopen en verkopen van Filecoin heeft u slechts een account nodig. Vervolgens kunt u direct geld via iDEAL of Bancontact te storten, waarna u met deze euro’s bijvoorbeeld Filecoin of andere coins kunt kopen. 

Grafiek Filecoin

Wat is Filecoin?

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagsysteem dat als missie heeft om 'de belangrijkste informatie van de mensheid op te slaan'. Het project startte in 2017 als een ICO en haalde hiermee $205 miljoen op. Aanvankelijk had Filecoin een launch datum gepland voor medio 2019. De lanceringsdatum voor het Filecoin-mainnet werd echter uitgesteld tot medio oktober 2020, u kunt het nu dan ook direct kopen bij Bitcoin Meester! Filecoin is een open protocol en wordt ondersteund door een eigen blockchain welke wordt aangedreven door FIL. 

Wat maakt Filecoin uniek?

Filecoin heeft als doel om gegevens op een gedecentraliseerde manier op te slaan. In tegenstelling tot cloudbedrijven zoals Amazon Web Services of Cloudflare, die vatbaar zijn voor de problemen van centralisatie, maakt Filecoin gebruik van zijn gedecentraliseerde aard om de integriteit van de locatie van een gegevens te beschermen, waardoor deze gemakkelijk terug te vinden en moeilijk te censureren is. 

Filecoin stelt gebruikers in staat hun eigen gegevens te bewaren en maken het web hiermee toegankelijker voor mensen van over de hele wereld. 

Handelen met Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester hebben wij de ambitie om het handelen in cryptocurrency nog toegankelijker en eenvoudiger te maken. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij ervoor gezorgd dat iedere munt die wij aanbieden op dit platform, zoals Filecoin, kan worden aangekocht met euro’s en worden betaald met iDEAL. Daarnaast bieden we ook nog een eigen app aan waarmee het onderweg handelen minstens net zo makkelijk wordt. Behalve Filecoin bieden wij ruim 200 andere coins aan, zoals XRP, Bitcoin of bijvoorbeeld DigiByte.

Heeft u hulp nodig met het uitvinden van het platform? Blader dan eens door onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u behoefte hebben aan hulp van een van onze support medewerkers dan kunt u uiteraard ook een chat starten of ons bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.