Menu Mijn account

Firo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 6,27564951
-1.14%24H

Gemakkelijk Firo (FIRO) kopen en verkopen

Eenvoudig en snel, dat is hoe wij ons platform omschrijven. Cryptocurrency moet volgens ons zo toegankelijk mogelijk zijn, daarom kunt u bij ons op een eenvoudige manier FIRO kopen of verkopen. Betalen doet u gewoon met iDeal of Bancontact. En een wallet die zit gewoon in uw account geïntegreerd! U kunt er vervolgens zelf voor kiezen of u de munten als FIRO op uw Bitcoin Meester account laat staan of dat u deze verstuurt naar een externe wallet.

Let op! FIRO is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving is deze munt niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Firo

Wat is Firo?

Firo is gebaseerd op de Zerocoin whitepaper en het Zerocoin project. Dit project is gebaseerd op het Zerocoin protocol, dat in haar fundament een beproefde, oude en zeer betrouwbare vertaan technologie van RSA accumulators heeft. RSA cryptografie is voor het eerst uitgewerkt in 1977 en wordt tegenwoordig toegepast in allerlei internet encryptie protocollen. De bedoeling was om het Zerocoin protocol toe te voegen aan Bitcoin, echter kwamen ze nooit tot een consensus. Hierdoor is het een anonieme altcoin voor Bitcoin geworden.

Wij helpen u graag op weg met handelen

Heeft u vragen? Dan kunt u die altijd stellen aan een van onze medewerkers via de helpdesk. De contactgegevens zijn terug te vinden bovenaan de website en in de footer. Uiteraard hebben wij ook een speciale FAQ pagina waar wij een aantal veelgestelde vragen beantwoorden. Hierboven kunt u de grafiek terug zien met de koers, de slider eronder kan worden verschoven om een uitgebreidere prijsanalyse te bekijken.

Is Firo de juiste munt om te kopen?

Dit is een vraag die je altijd zelf moet beantwoorden. Het enige wat wij kunnen adviseren is om zelf goed onderzoek te doen voordat je een bepaalde munt koopt. Als je Firo wilt kopen raden wij aan om je te verdiepen in het onderliggende project. Is het een project waar je in gelooft op de lange termijn? Dan kan het wellicht interessant zijn. Lees dit artikel eens door om te kijken hoe en waarom je onderzoek doet naar een munt voordat je deze koopt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.