Menu Mijn account

Firo

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,12014366
2.26%24H

Let op! Firo is een privacycoin en is niet op te nemen of te storten.

Firo (FIRO) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Firo. Firo is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Firo

Wat is Firo?

Firo richt zich op het faciliteren van anonieme transacties. Het platform is gebaseerd op Zerocoin. Firo wil maximale anonimiteit bieden zonder dat dit ten koste gaat van gebruiksgemak. Transacties die worden uitgevoerd op de blockchain worden ook opgeslagen op de blockchain. Hierdoor zou elke transactie te volgen zijn. Dit kan niet meteen gekoppeld worden aan een persoon, maar is ook niet volledig anoniem. Firo wil dit wel volledig anoniem maken.

Hoe werkt het?

Firo gebruikt een bepaald type protocol dat ervoor zorgt dat het niet meer mogelijk is om transacties te volgen. Bij elke transactie op het Firo netwerk wordt de munt namelijk vernietigd. U krijgt dan een geheel ‘nieuwe’ munt in uw wallet zonder transactiegeschiedenis. Aan deze nieuwe munt zit geen voorgeschiedenis die te tracken is.  

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee zowel geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta als experts. Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.