Menu Mijn account

Flare

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03788780
-1.88%24H

Flare kopen doe je eenvoudig en snel 

Flare (FLR) is de native token van het Flare netwerk. Dit is een gedecentraliseerd financieel ecosysteem dat gebouwd is op de Flare blockchain. Het Flare netwerk is ontworpen om de beste eigenschappen van twee werelden te combineren, de efficiëntie en snelheid van een gedecentraliseerd netwerk met de smart contract functionaliteiten van een gecentraliseerd systeem.

Grafiek Flare

Wat is Flare?

Flare (FLR) is de native token van het Flare netwerk. Dit is een gedecentraliseerd financieel ecosysteem dat gebouwd is op de Flare blockchain. Het Flare netwerk is ontworpen om de beste eigenschappen van twee werelden te combineren, de efficiëntie en snelheid van een gedecentraliseerd netwerk met de smart contract functionaliteiten van een gecentraliseerd systeem.

Het Flare netwerk maakt gebruik van de Flare token (bij de inceptie bekend als Spark), de native cryptocurrency van het netwerk. FLR wordt gebruikt voor de participatie in het Flare consensus mechanisme.

Een belangrijk kenmerk van Flare netwerk is dat het gekoppeld is aan het XRP Ledger, waardoor houders van XRP via een airdrop tokens kunnen ontvangen en gebruiken op het Flare netwerk. Dit geeft XRP houders de mogelijkheid om deel te nemen aan de Flare ecosystemen en de voordelen van de smart contract functionaliteiten te benutten.

Het Flare netwerk biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om deel te nemen aan een gedecentraliseerd financieel ecosysteem en de voordelen van smart contract functionaliteiten te benutten, zoals stablecoins, digitale activa en Decentralized Finance (DeFi) toepassingen.

Flare kopen via onze app

Naast ons webplatform hebben wij ook een eigen app met alle functionaliteiten die u gewend bent van onze website. Zo kunt u eenvoudig en snel Flare kopen en alle andere cryptocurrencies kopen en verkopen wanneer u onderweg bent! Onze app is te downloaden via Android en via iOS (iPhone).

Houdt de koers van Flare in de gaten

Wilt u op Bitcoin Meester Flare kopen en verkopen? Ons platform is simpel, accuraat en bovendien veilig. U hoeft alleen een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is snel gebeurd. Wij verifiëren uw account en zorgen dat uw gegevens betrouwbaar behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen. Daarna kunt u gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen en Flare kopen. Zo kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie aan waarmee u de ene cryptovaluta voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten. 

Maak eenvoudig een account aan

Bent u klaar om in de online wereld van deze cryptomunt te duiken? Is de koers momenteel erg gunstig, waardoor nu het juiste moment is om Flare (FLR) te kopen of te verkopen? Start dan eenvoudig door een account te openen. Nadat u via iDEAL geld op uw account heeft gestort, kunt u de gewenste hoeveelheid munten aanschaffen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelvoorkomende vragen al beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan vooral contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.