Menu Mijn account

Flow

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,98000953
-5.73%24H

Flow (FLOW) kopen met iDEAL

Hieronder ziet u de actuele prijs en de prijsontwikkeling van FLOW. Koop uw FLOW munten bij Bitcoin Meester, betaal met euro's, en reken af met iDEAL of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de FLOW munten in een eigen wallet bewaren of de online wallet van Bitcoin Meester.

Grafiek Flow

Wat is Flow?

Flow biedt een snelle en blockchain waarom makkelijk applicaties te ontwikkelen zijn. Dit is een gedeelde database die informatie opslaat in een digitale vorm. De blockchain van Flow is gedecentraliseerd. Dit betekent dat de informatie niet bij een centrale partij is opgeslagen, en dat er transacties gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Flow is ontwikkeld om problemen met applicaties op blockchains op te lossen. Applicaties kunnen bijvoorbeeld zo populair worden dat andere blockchains dan die van Flow het niet meer kunnen draaien.

Met Flow kunnen ontwikkelaars een bepaald type digitale valuta maken en handelen, dit zijn non-fungible tokens (NFTs). Net als andere cryptovaluta kunnen NFTs gekocht, verkocht en verhandeld worden zonder een tussenpartij. Een groot verschil is echter dat elke NFT uniek is en dus niet vervangen kan worden door iets anders.

FLOW Token

De token van Flow (FLOW) wordt gebruikt om het netwerk te laten draaien en betalingen te maken. Validators, ontwikkelaars en gebruikers nemen zo deel in de Flow economie en kunnen beloningen verdienen. Ook kunnen ze de kosten betalen om mede te bepalen hoe Flow bestuurd moet worden. Het team van Flow heeft ook meegewerkt aan bekende projecten zoals CryptoKitties, Dapper Wallet en NBA Top Shot.

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is geschikt voor een beginner of de doorgewinterde handelaar. Een account is in een paar minuten gemaakt. Daarna verifiëren wij uw account snel. Veiligheid en transparantie heeft bij ons prioriteit. Uw gegevens worden met zorg behandeld volgens AVG-richtlijnen. De prijzen die u ziet zijn inclusief de transactiekosten.

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Ook kunt u onze helpdesk bereiken via 085 007 6000. Mailen kan naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of gebruik de chatfunctie op onze website!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.