Menu Mijn account

Flow

Let op: Deze munt staat op dit moment in onderhoud en is tijdelijk niet verhandelbaar.

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 12,3536933
-3.96%24H

Wat is FLOW?

Flow biedt een snelle, gedecentraliseerde en ontwikkelaarsvriendelijke blockchain. De FLOW blockchain is ontworpen als de basis voor een nieuwe generatie games, apps en andere digitale middelen die ze aandrijven. Het team achter Flow staat bekend vanwege alle innovaties die ze tot nu toe hebben geleverd. Zo heeft het team onder andere meegebouwd aan CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot.

Grafiek Flow

FLOW kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel Flow coin kopen met euro’s en betalen met iDEAL. Flow kopen met iDEAL doet u dus eenvoudig en snel! Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account waarna u Flow kunt kopen, verkopen of bewaren in uw Flow wallet. Bitcoin Meester is een ervaren en betrouwbare partij gevestigd in Nederland en geregistreerd bij de DNB.

FLOW-token

De native-token van het netwerk is het FLOW-token $FLOW. Dit is de eigen valuta voor het Flow-netwerk en hiermee de hoeksteen voor een nieuwe, inclusieve en grenzeloze digitale economie. Zonder FLOW-token is er geen flow ecosysteem. De valuta is nodig om het netwerk en alle applicaties erboven te laten functioneren. FLOW is ontworpen als betaalmethode en als reserve op lange termijn voor de gehele Flow-economie. Het token wordt gebruikt door node validators, ontwikkelaars en gebruikers om deel te nemen aan het FLOW-netwerk en beloningen te verdienen. Het wordt daarnaast ook gebruikt voor vergoedingen en om deel te nemen aan protocolbeheer.

Het Flow-ecosysteem

De Flow blockchain is vanaf de grond af ontworpen voor reguliere acceptatie. Het netwerk bouwt verbeteringen in de protocollaag. Flow wordt al gebruikt door meerdere grote merken. Mede hierdoor biedt het een daadwerkelijk werkend product waarmee compleet nieuwe ervaringen met hoogwaardige content mogelijk zijn. Daarbij heeft Flow ook een aantal grote partners zoals Warner Music, Ubisoft, NBA en UFC; toonaangevende game-ontwikkelaars, waaronder Animoca Brands, Sumo Digital en nWay; leiders in crypto, zoals Circle en Binance; evenals verschillende opmerkelijke projecten onder de volgende generatie snelgroeiende startups, waaronder Opensea. Flow zit dus vol potentieel.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.