Menu Mijn account

FTX Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 48,0273691
-2.18%24H

Eenvoudig, veilig en snel FTX-token kopen, verkopen en bewaren

Bij Bitcoin Meester kunt u FTX-token kopen, verkopen, versturen en bewaren in uw eigen FTX-wallet. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te verhandelen met een euro pair. Alle munten, zoals FTX token, kunt u kopen met euro’s en betalen met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt.

Grafiek FTX Token

Wat is FTX token?

FTX-token (FTX) is de native token van FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs die futures, leveraged tokens en OTC-handel aanbiedt. Momenteel hebben futuresbeurzen veel tekortkomingen die het gebruik in de weg staan. Het is de missie van FTX om deze problemen op te lossen en de derivatenruimte te bewegen richting institutionele kwaliteit. 

Hoe kan ik FTX te kopen?

U kunt FTX-token kopen door een account aan te maken op Bitcoin Meester. Dit kan een zakelijk of persoonlijk account zijn. Een account aanmaken duurt slechts enkele minuten, en uw KYC documenten worden binnen enkele minuten geverifieerd, zelfs in het weekend. Vervolgens kunt u onbeperkt FTX token en ruim 200 andere cryptocurrencies, zoals XRP, Celsius of BNB kopen en verkopen. Wij werken met een vlotte uitbetaling, zodat u na het handelen ook direct profijt kunt hebben van uw digitale werk. Uitbetalingen worden 24/7 automatisch verwerkt. Boven alles zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke gegevens met de uiterste zorg worden behandeld volgens de AVG richtlijnen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.