Menu Mijn account

FTX Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 25,1491566
0.37%24H

FTX Token kopen of verkopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u FTX-token kopen, verkopen, versturen en bewaren in uw eigen wallet. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te verhandelen via euro’s. Alle munten, zoals FTX token, kunt u kopen met euro’s en betalen met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten heeft aangemaakt.

Grafiek FTX Token

Wat is FTX Token (FTT)?

FTX token is de token die hoort bij het platform FTX. Het FTX platform is een plek waar crypto derivaten verhandeld kunnen worden. Crypto derivaten zijn overeenkomsten waarbij de werkelijke cryptovaluta niet direct verhandeld wordt. In deze overeenkomst staat dan een datum afgesproken waarop wel gehandeld wordt. Daarbovenop staat in de overeenkomst ook een prijs afgesproken die betaald moet worden. 

Als voorbeeld nemen we een optiecontract om op de afgesproken datum een munt te mogen kopen. Zo een overeenkomst kan voor iemand bijvoorbeeld lonen als je denkt dat de prijs omhoog gaat, maar niet direct de cryptovaluta wil kopen. Het niet direct willen kopen zou kunnen omdat je het geld niet direct beschikbaar hebt of het risico niet wil lopen dat de cryptovaluta in waarde naar beneden gaat. 

Waarom FTX Token?

FTX wordt ondersteund door Almeida research, wat één van de grootste bedrijven is in de handel van cryptovaluta. Het FTT token is de onderhoudstoken die wordt gebruikt op dit netwerk om de veiligheid te garanderen. 

De token kan gebruikt worden om de handelskosten op het FTX platform te verlagen en wordt daarnaast gebruikt om een soort spaarpot op te bouwen op het moment dat een partij niet kan voldoen aan de betaling of uitvoering van het contract. Hierdoor wordt handelen op het platform betrouwbaarder. 

FTX heeft al een vrij grote naam als platform van crypto derivaten en de waarde van de token zal waarschijnlijk toenemen als het platform nog bekender wordt.

FTX token kopen met Bitcoin Meester

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig FTX token en nog zo'n 200 andere verschillende cryptovaluta kopen. Euro's die stort u eenvoudig en snel met een van onze betaalmethodes zoals bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact. FTX token wordt vervolgens opgeslagen in uw eigen wallet. Hieruit kunt u alle munten verkopen en versturen. Dus ook naar een andere wallet. Heeft u toch het idee dat u beter een andere munt dan FTX token kunt kopen? Dan kunt u deze eenvoudig omwisselen via onze any-to-any functie.  U hoeft hiermee niet eerst te verkopen en daarna weer aan te kopen. Hiermee wisselt u dus de ene munt tegen de andere voor slechts de helft van de transactiekosten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.