Menu Mijn account

Gala

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02608653
4.22%24H

Gala Games (GALA) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

GALA is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook GALA kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt. Naast onze website kunt u ook de Android of iOS apps gebruiken om uw wallet te beheren.

Grafiek Gala

Wat is Gala Games?

Gala Games is een ontwikkelaar van games op de blockchain. Het bedrijf is al sinds 2018 bezig met games ontwikkelen op de blockchain en heeft inmiddels 3 games live uitgebracht. 

Door het ontwikkelen van games op de blockchain is er niet een bedrijf dat in-game aankopen weer weg kan halen. Dit zorgt ervoor dat je echt de eigenaar bent van alles wat je wint en koopt in spellen. Gala Games heeft het dan ook mogelijk gemaakt gewonnen items over de verschillende spellen te gebruiken. Het is mogelijk om een computer toe te staan als een node van de blockchain bepaalde data goed te keuren en zo de blockchain veilig te houden. In ruil hiervoor worden GALA tokens betaald door Gala Games.

Waarom GALA?

De GALA token kan gebruikt worden om non-fungible tokens (NFTs) te kopen en in-game aankopen te doen zoals een speciaal wapen of een nieuwe accessoire. NFTs zijn tokens op de die staan voor een bepaalde waarde en gebruikt kunnen worden als bewijs dat iets een origineel is of echt van jou is. Daarnaast kunnen eigenaren van de NFTs bij GALA ook meebeslissen welke games er nog gemaakt zullen worden.

Naast deze functies van de GALA token is het goed om te weten dat er inmiddels al meer dan 1 miljoen mensen zijn die een game spelen van Gala Games. 

Handelen via Bitcoin Meester en verdere vragen

Ons platform heeft een lage drempel, en wij helpen u graag op weg met verhandelen van cryptovaluta. We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie. Daarom behandelen wij uw gegevens met zorg volgens de AVG richtlijnen. Wilt u verder nog iets weten over beginnen, ons platform kijk dan ook eens bij de FAQ of bezoek ons blog.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.