Menu Mijn account

GameCredits

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04888
1.16%24H

Koop Gamecredits (GAME) met iDeal of Bancontact

Zit u in de gaming industrie of bent u van plan te gaan handelen in GameCedits coins? Dan is Bitcoin Meester het ideale platform. Voor zowel beginners als experts. In ons duidelijke overzicht kunt u precies zien wat de GameCredits coin de afgelopen maanden en ook de afgelopen 24 uur heeft gedaan.

 

Grafiek GameCredits

Over Gamecredits

GameCredits is ontworpen voor het creëren van een nieuwe gateway betaling voor de gaming industrie. Er zijn veel uitdagingen en beperkingen met de huidige betalingsmogelijkheden. Met Game Credits willen ze bedrijven een specifieke oplossing bieden om betalingen gemakkelijker, veiliger en probleemloos te maken.

De juiste prijs voor GameCredits vindt u op Bitcoin Meester

Wilt u niet continu met u neus bovenop de trends hoeven zitten? Indien u een account aanmaakt is het tevens mogelijk een vaste prijs voor GameCredits coin en andere cryptocurrencies vast te stellen. Zo kunt u het platform het werk laten doen. Daarmee is de kans dat u een frequent handelaar wordt, ook groter. Dit levert u weer korting op de transactiekosten. Op deze manier haalt u nog meer uit uw GameCredits en andere valuta.

Uw account aanmaken is zeer eenvoudig

Het begint dus allemaal bij een account op Bitcoin Meester. Wanneer deze eenmaal door ons is geverifieerd kunt u onbeperkt tegoeden storten. Het beheren van uw coins doet u in uw GameCredits wallet waar u overigens ook andere cryptocurrencies in kunt bewaren. Bent u nog niet helemaal thuis in de wereld van het handelen op de digitale snelweg? Bekijkt u dan vooral onze handleidingen. Bitcoin Meester wil traden voor beginners en experts zo eenvoudig mogelijk maken, terwijl veiligheid en snelle afhandeling in acht worden genomen. Maak uw account aan en begin vandaag nog met kopen en verkopen!

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via 085 007 6000, de chat of mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.