Menu Mijn account

Gas

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,26923244
-7.05%24H

Gas (GAS) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van GAS. Ook GAS is simpel aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en meteen beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers bereiken via telefoon, chat of e-mail.

Grafiek Gas

Wat is GAS?

GAS is de token die de smart contracts aandrijft van de blockchain van het NEO platform. Smart contracts zijn transacties die je kunt maken zonder goedkeuring van derde partijen. Deze zijn dus belangrijk voor de NEO blockchain, een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat. Blockchains spelen een cruciale rol bij cryptovaluta om transacties veilig en decentraal te houden. Decentraal betekent dat de transacties niet afhankelijk zijn van een derde partij. De gebruikers kunnen direct met elkaar handelen.

 

GAS wordt gebruikt als brandstof op het NEO platform. Elke transactie op het platform wordt voldaan met de GAS token. Het platform NEO is een Chinese concurrent van Ethereum. Zij zijn bezig de mogelijkheden van hun smart contracts uit te breiden. De structuur van NEO maakt smart contracts makkelijk te coderen en te verbinden aan digitale valuta en identiteiten.

Handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan gemakkelijk bij Bitcoin Meester. Na het maken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Daarna kunt u snel crypto’s kopen en verkopen. Wij bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u toch nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Of wilt u een van onze medewerkers spreken? U kunt kijken naar onze handleidingen, kennisbank en veelgestelde vragen. Onze medewerkers zijn via telefoon of chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. Daarnaast kunt u ons mailen via helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.