Menu Mijn account

Gas

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 7,34810789
-2.68%24H

Gas kopen met iDeal of Bancontact

Gas is het dividend van NEO. Het is de brandstof van de NEO economie. Voor alles wat er op het NEO platform gebruikt moet een kleine fee betaald worden. Dit wordt uitgedrukt in GAS en betaald in fiat. Hierbij kan je denken aan data schrijven op het platform en het uitvoeren van transacties. GAS is dus een deelbare rekeneenheid. Er zal in totaal 100,000,000 GAS in de omloop komen. Bij ieder NEO block dat wordt gegenereerd komt er ook GAS vrij. Een NEO block wordt tussen de 15-20 seconde gegenereerd. Als u beschikt over Neo, wordt er ook Gas uitgekeerd.

Grafiek Gas

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.