Menu Mijn account

GET Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,29423
0.61%24H

GET-token kopen met Bitcoin Meester

Met Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig, veilig en snel te handelen. Om hierin te voorzien kunnen gebruikers iedere munt zoals de GET-token kopen en verkopen met euro’s. GET Protocol is, net als Bitcoin Meester, een Nederlands project en heeft als doel het probleem van ticketfraude en scalping op te lossen met behulp van blockchain-technologie. Inmiddels zijn er honderdduizenden smart tickets verkocht via het protocol voor evenementen in Europa en Azië. De GET-token is een ERC20-token en een cruciaal onderdeel van het GET Protocol.

Grafiek GET Protocol

Wat is GET Protocol?

De GET Protocol Foundation is een non-profit organisatie gevestigd in Amsterdam, Nederland. Het project heeft als missie om ticketing eerlijk, transparant en toegankelijk te maken voor alle betrokken partijen. Zowel voor de bezoekers als de artiesten en de organisatoren. Het GET Protocol maakt de toegangsrechten echt digitaal en volledig controleerbaar. Ticketfraude en oneerlijke doorverkoop wordt hiermee aan banden gelegd.

Hoe werkt de GET-token?

De naam GET staat voor ‘Guaranteed Entrance Token’, oftewel gegarandeerde toegang. De token is een ERC20-token en een cruciaal onderdeel van het GET-protocol. GET is een utility-token, dit houdt in dat het een specifiek doel dient binnen de ticket-oplossing van het GET Protocol. 

GET fungeert als brandstof om de distributie en eventuele wijzigingen (zoals eigendomsoverdracht bij doorverkoop) van de smart-tickets te ondersteunen.

De eigenschappen van de GET-token zorgen voor een transparante en stabiele werking van het ticketing proces. Aan het begin van elke evenement cyclus worden GET-tokens gedistribueerd naar de organisator van het evenement om de noodzakelijke transacties te 'voeden'. 

Een uitgebreide uitleg over de token economics van GET is hier te vinden

Handelen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester is ons doel om het handelen in cryptocurrency zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Daarom kan iedere munt die wij aanbieden, zoals de GET-token, eenvoudig kopen met euro’s en betalen via iDeal of Bancontact. Om in een extra gebruiksgemak te voorzien bieden we ook nog een eigen app aan waarmee onderweg handelen minstens net zo eenvoudig wordt. Heeft u hulp nodig met het platform? Bekijk dan eens onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben van een medewerker dan kunt u uiteraard ook een chat starten of ons bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.