Menu Mijn account

Gifto

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03151322
-10.31%24H

Gifto kopen bij Bitcoin Meester

Gifto (GTO) koopt u bij Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Met een aanbod van meer dan 200 munten zit er voor iedereen wel iets tussen. Ons platform is 24/7 te gebruiken, het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account bij ons. Vervolgens heeft u direct de mogelijkheid om geld via iDEAL of Bancontact te storten, waarna u met deze euro’s bijvoorbeeld Gifto kunt kopen.

Let op: Bitcoin Meester kan alleen de BEP2 tokens van GTO ontvangen.  Alle ERC20 tokens die worden verstuurd naar ons adres zullen verloren gaan!

Grafiek Gifto

Een bijzondere munt

Gifto is een bijzondere munt. Deze richt zich op de interactie tussen contentmakers en publiek en willen deze decentraliseren. Met Gifto kan je virtuele cadeaus aanschaffen, zoals ringen, drankjes, huisdieren, etc. De overdracht van deze virtuele cadeaus wordt geregeld via de blockchain na het opzetten van een smart contract. In totaal zullen er 1 miljard tokens worden uitgegeven door het netwerk, inmiddels zijn we de 600 miljoen tokens gepasseerd.

Weten hoe de Gifto coin er voor staat?

Middels onze duidelijke overzichtspagina kunt u per munt bekijken wat deze de afgelopen 24 uur heeft gedaan op de markt. Bij het klikken op een coin krijgt u een overzichtelijke grafiek met de trend van de afgelopen maanden te zien. Zo kunt u goed inspelen op de markt en bijvoorbeeld Gifto (GTO) op het juiste moment kopen of verkopen. De prijzen die bij elke coin staan, zijn inclusief de transactiekosten. U weet dus precies wat u uitgeeft aan elke cryptocurrency. De transactiekosten starten op 2%. Deze kunt u verlagen door frequent te handelen op Bitcoin Meester. Dit zorgt er voor dat u nog meer uit uw coin kunt halen.

Nog geen account? Maak hem nu aan en profiteer van de voordelen

Door uw account op Bitcoin Meester aan te maken en te laten verifiëren, kunt u onbeperkt tegoeden bijstorten. Dit gaat het snelst wanneer u gebruik maakt van iDeal. Ook wat betreft de uitbetaling. Binnen enkele minuten is uw bankrekening gekoppeld en na het KYC-proces om uw identiteit te verifiëren kunt aan de slag met het kopen en verkopen van Gifto coin. Wij houden het graag simpel bij Bitcoin Meester, zodat het platform laagdrempelig is. Of u nu net de wereld van de cryptocurrencies leert kennen of al jaren lang trader bent, u kunt hier eenvoudig handelen in digitiale valuta.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.