Menu Mijn account

Gifto

Let op: Deze munt staat op dit moment in onderhoud en is tijdelijk niet verhandelbaar.

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01218958
-98.53%24H

Gifto (GTO) kopen met iDEAL

Gifto, ofwel GTO, is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook GTO kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Gifto

Wat is Gifto?

Gifto is een decentraal platform dat de interactie tussen contentmakers en publiek versterkt. Op dit moment is het voor een contentmaker op een platform als YouTube soms lastig om geld te verdienen. De beloning voor het maken van video’s schiet soms tekort voor de bijdrage die een contentmaker aan het platform maakt. Gifto wil dit verbeteren. Op het netwerk van Gifto kunnen virtuele cadeaus (gifts) verzonden worden. De overdracht van deze virtuele cadeaus wordt geregeld via de blockchain. 

UpLive

Een voorbeeld van de toepassing van Gifto is te vinden in Azië. In Taiwan wordt het social media platform UpLive gecombineerd met Gifto. Gebruikers kunnen contentmakers virtuele cadeaus uit de Gifto store sturen. Deze cadeaus worden gekocht met GTO tokens. Wanneer een contentmaker cadeaus ontvangt kunnen deze weer ingeruild worden voor tokens. Door dit actief te combineren met een platform als UpLive ontstaat er meer interactie tussen gebruiker en contentmaker. Een contentmaker kan op deze manier ook meer verdienen aan het maken van content. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Gifto kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met GTO kopen! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account aanmaken kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank, of tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.