Menu Mijn account

GoChain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01671
-2.68%24H

GoChain kopen, eenvoudig via iDeal of Bancontact

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel GoChain kopen. U kunt middels iDeal in slechts enkele minuten uw account koppelen. Vervolgens kunt u direct geld storten en beginnen met handelen. Bij Bitcoin Meester vinden wij transparantie erg belangrijk en daarom zijn alle weergegeven prijzen ook inclusief transactiekosten.

Grafiek GoChain

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

U heeft achteraf geen extra kosten die in rekening worden gebracht. Verder is het mogelijk de ene cryptocurrency in te zetten om een ​​andere cryptocurrency te kopen met onze any-to-any functie. Hiermee bespaart u op wisselkoerskosten. Nog een manier om kosten te besparen is door frequent te handelen op ons platform. Hiermee kunt u de transactiekosten verlagen. Op die manier haalt u nog meer uit uw Golem coin. Om te zien wat de Golem koers is, hoeft u enkel rechtsboven deze pagina te kijken. Hier ziet u tevens wat deze de afgelopen 24 uur heeft gedaan.

GoChain, een nieuwe blockchain

Met GoChain is er een nieuwe blockchain op de markt gekomen. Deze blockchain is volledig compatibel met het Ethereum netwerk. Met de introductie van GoChain is het mogelijk om alle Ethereum smart contracts, tools en wallets te gebruiken op een nieuw netwerk. De drempel om van het ene netwerk naar het andere over te stappen wordt hiermee weggenomen. De missie van GoChain is om de markt van een snel, energiezuinig en kostenefficiënt netwerk te voorzien. De nadruk ligt hierbij op decentraliteit, snelheid en energie. 

Maak uw account aan

Het kopen en verkopen van cryptocurrency op ons platform is zeer eenvoudig. Door simpelweg de handleiding te volgen, kunt u zo van start. Hier heeft u echter wel een account voor nodig. Deze is zo aangemaakt en kan persoonlijk of zakelijk worden gekoppeld. Nadat wij uw identiteit hebben kunnen verifiëren, kunt u onbeperkt euro’s op uw account zetten om in GoChain en andere valuta te handelen. Wij zorgen dat uw gegevens volgens de AVG richtlijnen worden behandeld. Veilig en snel, dat is Bitcoin Meester.nl!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.