Menu Mijn account

Golem

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,23877808
-1.34%24H

Golem (GLM) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om Golem te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Golem

Wat is Golem?

Golem biedt een platform om een netwerk van computers te creëren en zo de kracht van een supercomputer te bieden. Het platform geeft iedere bezitter van een computer de mogelijkheid deze in te zetten voor rekenwerk. Golem is als het ware een deeleconomie van computers. Op deze manier wordt de rekenkracht van een ongebruikte computer ingezet voor een ander.

Waarom Golem?

Voor sommige toepassingen hebben bedrijven heel veel rekenkracht van computers nodig om ingewikkelde zaken te berekenen. Bijvoorbeeld bij het maken van een 3D film of bij het toepassen van AI (artificial intelligence). Golem brengt deze bedrijven en gebruikers met vrije rekenkracht samen. 

Voor het aanbieden van rekenkracht krijgt een gebruiker GLM tokens. Een bedrijf dat vraag heeft naar rekenkracht kan op de marktplaats van Golem zoeken naar een aanbieder. Voor het gebruik van de rekenkracht betaalt het bedrijf in GLM tokens.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Golem en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Heeft u ergens vragen over?

Wij beantwoorden uw vragen graag! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij pagina’s met handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank. Onze medewerkers zijn via telefoon of via chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. U kunt ons uiteraard ook altijd e-mailen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.