Menu Mijn account

Grin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,49622576
-4.83%24H

Grin kopen bij Bitcoin Meester

Grin kopen of verkopen doet u bij Bitcoin Meester, een ervaren betrouwbare partij, gewoon gevestigd in Nederland. Via onze website heeft u 24/7 beschikking over uw cryptovaluta en kunt u deze aanschaffen. Voor het kopen van GRIN maakt u een Bitcoin Meester account aan. Vervolgens heeft u direct de mogelijkheid om via iDEAL of Bancontact euro's te storten. Vervolgens kunt u met deze euro’s bijvoorbeeld Grin of andere munten kopen. Hierna staat het direct in uw wallet!

Let op! Grin is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Grin

iDeal is ideaal voor het kopen van Grin 

Deze veilige en snelle betaalmethode staat bekend als één van de meest gebruikte in Nederland. Niet voor niets heeft Bitcoin Meester er voor gekozen betalingen via dit systeem mogelijk te maken. Naast de het storten van euro’s op uw account, helpt iDeal u ook bij een vlotte verificatie van uw bankrekening én van snelle uitbetaling. Om het een en ander nog soepeler te laten verlopen, is het mogelijk een vast bedrag in te stellen voor uw Grin coin en andere valuta. Zo worden deze op het moment dat de ingestelde prijs is bereikt, gekocht of verkocht. Hierdoor hoeft u niet continu bezig te zijn met de Grin koers en trend. Laat ons platform het werk doen!

Een account biedt u voordelen

Om aan de slag te gaan met het handelen op Bitcoin Meester dient u eerst een account aan te maken. Zo heeft u al uw handelingen onder één noemer en houdt u het overzicht. Wanneer u uw account laat verifiëren, kunt u tot 100.000,- euro storten en hier Grin of andere cryptocurrencies mee kopen. Deze beheert u vervolgens in uw persoonlijke wallet of op onze veilige offline server. Dit kunt u zelf bepalen. Wij behandelen uw gegevens uiteraard volgens de AVG richtlijnen. Tevens is er een tweefactorauthenticatie om in te loggen. Veiligheid staat natuurlijk voorop.
Wij wensen u veel handelssucces!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog geen account? Maak dan snel een account aan! Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen en lees eens onze handleidingen door. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen en verkopen van cryptocurrency via iDEAL of andere veilige betaalmethodes.

Liever direct contact met Bitcoin Meester? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.