Menu Mijn account

Groestlcoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,81233482
-3.41%24H

Groestlcoin (GRS) kopen of verkopen

Om Groestlcoin te kunnen kopen of te verkopen bij Bitcoin Meester dient u een account aan te maken. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week handelen via ons platform en onze app. En betalen? Dat doet u natuurlijk gewoon via iDeal of Bancontact, bewezen veilige betaalmethodes, want veiligheid staat bij ons voorop.

 

Grafiek Groestlcoin

Groestlcoin, een bijzondere munt

Groestlcoin, een bijzondere naam, maar ook een bijzondere munt! Groestlcoin is namelijk buiten een klassieke altcoin ook een goede privacy coin! De transacties die worden gedaan worden ondersteund door de Samourai Wallet. Er is een AES-256 wallet encryptie, TOR én VPN ondersteuning. Iedere minuut wordt er een nieuw block toegevoegd door de miners. Dankzij de nieuwe toegepaste Bitcoin technologie op het netwerk vinden transacties vrijwel onmiddellijk en bijna gratis plaats. Groestlcoins betalingen kunnen zelfs gedaan worden via SMS.

Gebruik iDeal voor het kopen van Groestlcoin

De snelste manier om GRS coin en andere cryptocurrencies te kopen is met de veilige betaalmethode iDeal. Niet alleen is deze manier van overmaken zeer betrouwbaar, het is ook snel. In deze tijd van snel handelen is iDeal daarom bijna onmisbaar. Bij Bitcoin Meester hanteren wij tevens een vlugge uitbetaling en dat is mogelijk door iDeal. Ook uw bankrekening verifiëren kan middels deze weg. Alle prijzen die u ziet zijn inclusief de bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld die om de transactie veilig te laten verlopen. U betaalt dus nooit meer dan weergegeven in ons overzicht. Ook is het mogelijk korting te vergaren op kosten door frequent te handelen op ons platform. Behalve Groestlcoin bieden we nog ruim 200 andere soorten crypto aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, Bitcoin of Ethereum?

Handelen in cryptocurrencies doet u eenvoudig met een Bitcoin Meester account

Om aan de slag te gaan op ons platform, is het eerst noodzakelijk dat u een account aanmaakt. Dit kan een zakelijk of persoonlijk account zijn en is in een paar stappen voor elkaar. Vervolgens hebben wij nog enkele zaken van u nodig om uw identiteit te verifiëren. Doorgaans is dit binnen een kwartier gecheckt. Dat betekent dat u direct kunt beginnen met handelen in Groestlcoin en andere valuta. Wij zorgen er uiteraard voor dat al uw gegevens volgens de AVG richtlijnen behandeld worden. Veiligheid, gemak en snel handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij wensen u veel handelssucces bij Bitcoin Meester! Voor vragen verwijzen u graag door naar de FAQ, hierin zijn ook handleidingen terug te vinden voor ons platform. Uiteraard staat het u vrij om een chat te starten of een mailtje te sturen!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.