Menu Mijn account

Groestlcoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,39982846
2.95%24H

Groestlcoin (GRS) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Groestlcoin te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL.


 

Grafiek Groestlcoin

Wat is Groestlcoin?

Groestlcoin biedt een platform vergelijkbaar met Bitcoin en Litecoin. Het biedt de mogelijkheid om op een peer-to-peer manier transacties uit te voeren. Dit zijn transacties die direct tussen gebruikers worden gedaan, zonder tussenkomst van een derde partij zoals een traditionele bank. Het heeft enkele technische verbeteringen doorgevoerd en probeert zich hiermee te onderscheiden. Kenmerkend voor Groestlcoin is onder meer dat de transacties privé worden uitgevoerd. Daarnaast vinden transacties plaats tegen zeer lage kosten.

Meer privacy

Groestlcoin maakt gebruik van de Samourai wallet, een digitale portemonnee die het mogelijk maakt anonieme betalingen uit te voeren. Deze portemonnee kan ook op het TOR netwerk en in combinatie met een VPN worden gebruikt. 

Handelen via Bitcoin Meester

Koop en verkoop GRS met Bitcoin Meester. U kunt met een account handelen via onze website of app voor iOS en Android. Voor elke aankoop betaalt u transactiekosten, die lager worden naarmate u meer handelt. Verder hebben wij een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta met de andere voor maar de helft van de transactiekosten. U houdt zo nog meer over aan uw GRS munten en andere cryptovaluta.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.