Menu Mijn account

Gulden

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00723
-3.47%24H

Gulden kopen en verkopen voor de beste prijs

Of u nu Gulden of een andere cryptocurrency wilt kopen of verkopen, doe het bij Bitcoin Meester. We bieden een veilig en gemakkelijk handelsplatform voor iedereen. Registreer eenvoudig uw account en begin dezelfde dag. We bieden een brede selectie coins en hebben altijd voldoende op voorraad, zodat u er zoveel kunt kopen als u wilt.

Grafiek Gulden

Eenvoudig handelen met Bitcoin Meester

Bekijk de NLG koers en beslis of u gaat kopen of verkopen. U koopt Gulden of een andere coin voor eerlijke prijzen, omdat we slechts 2% fees rekenen. Deze kosten kunnen dalen tot 0.25% wanneer u een frequente handelaar wordt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. Bewaar uw coins in uw Gulden wallet of op uw Bitcoin Meester account waarmee het veilig offline staat opgeslagen. Ga nu aan de slag en kijk wat de handelswereld voor u in petto heeft!

Wat is Gulden (NLG)?

Gulden is een Nederlandse munt die in 2014 is ontstaan onder de naam Guldencoin. De bedoeling van de Gulden is om iedereen de volledige controle te geven over zijn of haar eigen geld door middel van blockchain technologie. De Gulden blockchain biedt een laagdrempelige methode om betalingen te versturen en ontvangen voor iedereen. In totaal zullen er 1680 miljoen Guldens worden uitgegeven door het netwerk. De naam is gebaseerd op de gelijknamige Gulden valuta, de voorloper van de Euro. 

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u vragen over ons platform of ondervindt u problemen met het registreren van uw account? Bekijk onze FAQ en onze handleidingen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 85 007 4844 tussen de kantooruren van 08.00 uur en 18.00 uur of door een email te sturen. Er is ook de mogelijkheid om met ons te chatten. We zijn hier om u op alle mogelijke manieren te helpen. Daarnaast hebben wij ook nog een blog waar wij vraagstukken behandelen als bitcoin kopen, hoe werkt de blockchain? en nog veel meer vragen! 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.