Menu Mijn account

GXChain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,56471474
1.06%24H

GXChain kopen en verkopen met Bitcoin Meester

GXChain is gecreëerd door het KPX-team. De blockchain is de onderliggende keten voor de KPX gegevensuitwisseling. Het ondersteunt niet alleen de hoogfrequente gegevensuitwisseling van KPX, maar het ondersteunt ook ontwikkelaars om toepassingen te ontwikkelen. Er kan niet alleen gebruik gemaakt worden van de technische kenmerken van de blockchain, maar er wordt ook ondersteuning geboden bij het verkrijgen van multidimensionale gegevens van verschillende industrieën. Hierdoor kunnen er toepassingen gemaakt worden die zeer waardevol kunnen zijn voor het levensonderhoud van mensen.

Grafiek GXChain

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.