Menu Mijn account

Harmony

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01430612
-3.23%24H

Harmony (ONE) verkrijgen met iDEAL bij Bitcoin Meester

ONE is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester te bieden heeft. Ook ONE kunt u gemakkelijk kopen door een storting te maken op ons platform met onder andere iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat u binnen een paar stappen kunt aanmaken.

Grafiek Harmony

Wat is Harmony?

Harmony is een blockchain platform dat het maken en gebruiken van decentralized applications (dapps) ondersteunt. Dapps zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze dus op een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie opslaat in digitale vorm. De token die bij Harmony hoort heet ONE. Hiermee kunnen gebruikers betalen en het geeft hen het recht om te stemmen op het bestuur van Harmony.

 

Het platform richt zich vooral op snelheid en validatie, en zet daarom random state sharding in. Hierbij wordt een blockchain opgedeeld in kleinere delen. Met deze techniek kunnen blockchains meer transacties per seconde verwerken. De kleinere delen, shards genoemd, bestaan uit hun eigen data en zijn onafhankelijk van anders shards.

Maak nu een account aan en begin met handelen

Of u nu voor ONE of een andere munt kiest, dit is veilig en gemakkelijk op Bitcoin Meester. Nadat uw account geverifieerd is kunt u onbeperkt handelen op ons platform. Wij behandelen uw gegevens altijd met de uiterste zorg volgens de richtlijnen van de AVG. Daarnaast hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om munten te verkopen.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk. Wij zijn te bereiken via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl. U kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.