Menu Mijn account

Harvest Finance

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 37,2117846
2.62%24H

Harvest Finance (FARM) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een simpele en snelle manier om FARM te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester! Wij zijn een Nederlands platform waarop u meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Naast onze website kunt u ook gebruik maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Harvest Finance

Wat is Harvest Finance?

Harvest Finance is een een geautomatiseerde dienst met als doel de maximale opbrengst op crypto-investeringen te halen. Dit wordt een yield optimizer genoemd. Bij yield optimization worden data analyse en optimalisatie technieken gebruikt om prestaties en inkomsten te maximaliseren. Harvest Finance doet dit bij de nieuwste decentralized finance (DeFi) protocollen. DeFi is een technologie die is gebaseerd op veilige databases die zijn verdeeld over verschillende plekken. Hierdoor hebben transacties publieke “getuigen” en zijn ze minder gevoelig voor fraude. Zo zijn DeFi protocollen niet onder de controle van banken en instituties.

 

De token die bij Harvest Finance hoort heet FARM. Tokenhouders kunnen hiermee betalen en stemmen hoe het platform bestuurd moet worden. Ook krijgen ze beloningen als ze hun tokens staken. Hiermee houden gebruikers hun tokens voor onbepaalde tijd vast in hun wallet, waardoor Harvest Finance hiermee bepaalde functies kan uitvoeren voor het platform.

Handelen via Bitcoin Meester

Koop en verkoop FARM gemakkelijk met Bitcoin Meester. Nadat uw account geverifieerd is door ons kunt u onbeperkt handelen. Wij behandelen uw gegevens met de uiterste zorg volgens AVG-richtlijnen. Voor elke aankoop betaalt u transactiekosten. De prijzen die in uw account worden weergegeven zijn inclusief alle bijkomende kosten. Bij ons komt u dus niet voor verrassingen te staan. Ook hebben wij een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta voor de andere voor maar de helft van de transactiekosten. Daarnaast hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om munten te verkopen.

Heeft u nog vragen?

Komt u eruit? Zo niet, bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen of neem onze handleidingen door. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen van onder andere FARM via iDEAL. U kunt ons bereiken voor verdere vragen via via 085 007 6000,  helpdesk@bitcoinmeester.nl of door een chat te starten!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.