Menu Mijn account

Hedera

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06537220
-3.39%24H

Hedera (HBAR) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u beginnen met handelen in HBAR? Dat kan met een account bij Bitcoin Meester! Wij bieden meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast onze website kunt u hiervoor ook onze app gebruiken voor zowel iOS als Android. Om munten zoals HBAR te kopen kunt u gemakkelijk euro's via iDEAL of Bancontact storten.

Grafiek Hedera

Wat is Hedera?

Hedera is een platform waarop iedereen decentralized applications (dapps) kan ontwikkelen. Dit zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. Een groep bedrijven overziet de software. Hedera is gemaakt om eerlijker, efficienter, sneller en stabieler te zijn dan platforms die oudere blockchains gebruiken. Blockchains zijn gedeelde databases die informatie elektronisch opslaan.

 

In plaats daarvan gebruikt Hedera een hashgraph. Dit is een gepatenteerd algoritme waarin alle nodes, computers die de software draaien, constant hun informatie met elkaar communiceren. Alleen nodes die door Hedera zijn goedgekeurd worden gebruikt om transacties te accepteren. Door het beperkte aantal nodes kan Hedera sneller de uiteindelijke staat van transacties bepalen. Zij claimen dat bedrijven hierdoor meer zekerheid hebben, omdat ze met goed vertrouwen beslissingen kunnen maken op basis van deze data. Er is namelijk een minder grote kans dat deze nog verandert.

 

De token van Hedera heet HBAR. Gebruikers kunnen hiermee transactiekosten op het netwerk betalen. Ook kunnen gebruikers hun tokens voor onbepaalde tijd vasthouden in hun wallet. Dit heet staking, en Hedere Hashgraph kan deze tokens gebruiken om het netwerk aan te drijven. Gebruikers die dit doen krijgen hiervoor een deel van de kosten die nodig zijn om transacties te verwerken.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder.

 

U koopt HBAR of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Kosten voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons en we behandelen uw gegevens volgens AVG-richtlijnen.

Heeft u nog ergens hulp mee nodig?

Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Op deze pagina vindt u ook een aantal handleidingen waarin we uitleg geven over ons platform. Heeft u verder nog vragen? Onze helpdesk is maandag tot en met vrijdag te bereiken van 09:00-17:00 uur via chat of telefoon op 085 007 6000. U kunt ons ook mailen via helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.