Menu Mijn account

Hedera Hashgraph

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,30651717
-2.56%24H

Hedera Hashgraph (HBAR) kopen en verkopen 

Hedera Hashgraph (HBAR) kopen en verkopen doet u veilig en snel bij Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Op ons platform kunt u ieder moment van de dag diverse crypto munten aanschaffen. Om munten zoals HBAR te kopen maakt u een account aan of logt u in. Hierna heeft u meteen de mogelijkheid om euro's via iDEAL of Bancontact te storten, hiermee kunt u direct uw HBAR coin of andere munten kopen.

Grafiek Hedera Hashgraph

Over Hedera Hashgraph en HBAR

Hedera Hashgraph, het bedrijf achter de HBAR coin, zegt een sneller alternatief te zijn voor de blockchain. Waar de bitcoin blockchain 2,8 transacties per seconde kan verwerken, en de blockchain van Ethereum 15, kan die van Hedera Hashgraph tot 10.000 transacties per seconde uitvoeren. Dit is een gigantisch verschil vergeleken met de blockchains die we al kennen. De bijbehoren munt die zij hierbij uitbrengen is de HBAR coin. Hiervan worden er in totaal 50 miljard uitgegeven over een periode van 15 jaar.
 

Snelle manier om HBAR coin te kopen via iDeal of Bancontact

Wilt u Hedera Hasghraph HBAR kopen via een betaalwijze als iDEAL of Bancontact en deze vervolgens verkopen wanneer de koers gunstig is? Via een broker als Bitcoin Meester koopt u gemakkelijk uw munten in.
Wij kopen onze munten in bij verschillende beurzen, om op deze manier een zo laag mogelijke prijs te bieden aan onze klanten. Bij ons hoeft u dan ook niet bang te zijn of er nog genoeg munten zijn, zolang er munten op de beurs staan hebben wij een voorraad!

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om te starten met het handelen in HBAR? Maak dan snel een account aan. Loopt u toch nog ergens vast? Bekijkt u dan eens de pagina met veelgestelde vragen of lees eens onze handleidingen door.  Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 085 007 6000, via mail op: helpdesk@bitcoinmeester.nl of u start een chat met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.