Menu Mijn account

Helium

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 4,78840736
-3.61%24H

Helium (HNT) kopen met iDEAL

Helium is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt eenvoudig cryptovaluta aanschaffen na het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u door middel van een overschrijving via iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Helium

Wat is Helium?

Helium is een platform gericht op de ondersteuning van apparaten die verbonden zijn met het Internet of Things (IoT). Dit zijn apparaten die via internetverbindingen in contact staan met andere apparaten en systemen, en daarmee communiceren. Deze apparaten kunnen op basis hiervan ook zelf beslissingen maken. Het platform maakt dit mogelijk voor draadloze apparaten en apparaten met een laag vermogen. Om dit uit te voeren gebruikt Helium hotspots die in huis of op kantoor kunnen staan.

De toepassing

Helium is gericht op de toepassing voor bedrijven uit een aantal sectoren. Zo kan het interessant zijn voor het verzamelen van gegevens van infrastructuursensoren. Denk daarbij aan een bedrijf dat deelscooters in het bezit heeft. Door Helium met de scooters te verbinden kan constant in de gaten worden gehouden waar de scooters zijn. Een bedrijf kan aan deze informatie komen door HNT tokens in te wisselen. Een andere toepassing is te vinden in de landbouwsector. Met sensoren verzamelt de boer bijvoorbeeld informatie door luchtvochtigheid te meten en die te koppelen aan Helium hotspots.

Handelen via Bitcoin Meester

Of u nu voor Helium of een andere munt kiest, om te beginnen op Bitcoin Meester dient u een account aan te maken. Nadat uw account geverifieerd is kunt u onbeperkt handelen op ons platform. Dit kan in Helium zijn, maar ook in één van de andere 200 cryptovaluta. Wij behandelen uw gegevens altijd met de uiterste zorg volgens de AVG-richtlijnen. Handelen op Bitcoin Meester is veilig en eenvoudig voor beginners en gevorderde handelaren.

Meer informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.