Menu Mijn account

Hifi Finance

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,42490614
-0.88%24H

Hifi Finance (MFT) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van MFT. MFT is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Hifi Finance

Wat is Hifi Finance?

Hifi Finance stond vroeger bekend onder Mainframe. Het platform is opgericht om het mogelijk te maken om cryptovaluta te lenen met een andere cryptovaluta als onderpand. Voor het lenen gaat u een contract aan om op een bepaald moment in de toekomst de lening terug te betalen. Daarnaast betaalt u een vaste rente over de lening. Om te lenen moeten leners een cryptovaluta als onderpand storten, in ruil daarvoor krijgen ze schuld tokens die ze weer inruilen voor andere cryptovaluta. Zo kan men een andere cryptovaluta krijgen zonder de oorspronkelijke cryptovaluta te verkopen. Een andere partij kan cryptovaluta uitlenen door de schuld tokens te kopen en aan het einde van de lening weer te verkopen voor hun aankoopbedrag plus de rente. Dit noemt men de uitlener.

De schuld tokens kunnen geruild worden tegen cryptovaluta uit zogenaamde liquiditeits pools. Deze pools zijn een soort verzameling waarin andere aanbieders cryptovaluta geplaatst hebben. Die andere aanbieders krijgen ook weer een beloning voor het aanbieden van de cryptovaluta.

Waarom MFT?

MFT is de token die gebruikt wordt op het Hifi Finance platform. De token kan gebruikt worden om te stemmen over de toekomst van het netwerk. Daarnaast worden mensen die bijdragen aan de ontwikkeling van het netwerk hierin uitbetaald. Als laatste wordt de token gebruikt voor staking wat nodig is om de veiligheid van het netwerk te garanderen. De token kan interessant zijn om te houden als u gelooft in een groei of stabilisering van Hifi Finance als handelsplatform, hierdoor zal er namelijk meer vraag zijn van MFT en dit kan de koers doen stijgen.

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform. Geschikt voor een beginner of de doorgewinterde handelaar. Wij maken het u gemakkelijk door al het handelen vanuit één account te regelen. Een account is in enkele minuten aangemaakt. Vervolgens zullen wij uw account zo snel mogelijk verifiëren. Veiligheid en transparantie heeft bij ons prioriteit. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG-richtlijnen en dat de prijzen die u ziet inclusief de transactiekosten zijn.

Meer weten?

Wanneer u een kijkje neemt op onze FAQ pagina en in onze handleiding, krijgt u een goed idee van wat handelen op ons platform inhoudt. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.