Menu Mijn account

High Performance Blockchain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,10567
3.93%24H

HPB kopen of verkopen voor deze prijs

De eeuwige vraag: wacht ik, koop ik meer of verkoop ik mijn cryptocurrencies, zoals High Performance Blockchain (HPB), voor deze prijs? Het is aan u om te beslissen wanneer u op Bitcoin Meester begint te handelen. We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dus zelfs wanneer u geen ervaring of kennis heeft over cryptocurrencies, kunt u direct beginnen.

Grafiek High Performance Blockchain

High Performance Blockchain kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

High Performance Blockchain (HPB) is een revolutionaire blockchain-architectuur die aangepaste Blockchain Offload Engine (BOE) hardware combineert met krachtige blockchain-software. De toevoeging van een op hardware gebaseerde BOE zorgt voor snelle transacties en een extreem lage fee. Het doel van High Performance Blockchain is om het schaalbaarheidsprobleem aan te pakken van beide kanten, zowel hard- als software. Desondanks gaat dit niet ten koste van de decentralisatie.

Handelen met Bitcoin Meester in High Performance Blockchain

U registreert eenvoudig uw account, stort er geld in en begint te handelen. Wij nemen veiligheid en transparantie zeer serieus. Daarom slaan we uw high performance blockchain coins op in betrouwbare hardware / offline wallets. Als u ze echter in uw eigen wallet wilt opslaan, is dat ook mogelijk. Bekijk het overzicht van beschikbare munten en ontdek in welke u wilt investeren. Gebruik de handige widget om de prijs van uw gekozen cryptocurrency te berekenen en uw keuze te maken. Beleggen was nog nooit zo eenvoudig!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Wij zijn er om u te helpen. Daarom kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen. U kunt onze veelgestelde vragen en onze handleidingen raadplegen. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 85 007 4844 of door een e-mail te sturen. Maar u kunt ook onze chat gebruiken! Tijdens onze kantooruren (8:00 tot 18:00 uur) reageren we meestal binnen twee uur om u te helpen in de wereld van online cryptocurrency-handel. 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.