Menu Mijn account

Holo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00164274
-2.78%24H

Holochain (HOT) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Hot. Hot is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacteren via telefoon of chat.

Grafiek Holo

Wat is Holochain?

Holochain is een blockchain waarop het Holo platform gebouwd is. Via het Holo platform kan makkelijk de Holochain gebruikt worden. Holo is de plek waarop programma’s gemaakt en gebruikt kunnen worden. Hierbij staan de applicaties niet op één enkele plek opgeslagen, maar staat de informatie verdeeld over de verschillende deelnemers aan het netwerk. Deze deelnemers/deelnemende computers worden nodes genoemd. Voor elke gebouwde applicatieis er een speciale Holochain die er voor zorgt dat niet altijd alle informatie gedeeld wordt. Dit is echter wel mogelijk als hierom gevraagd wordt.   

Waarom Hot?

Voor het Holochain netwerk is het nodig dat er computers aangesloten zijn om de rekenkracht en opslagruimte aan te bieden. Deze zijn nodig voor de programma’s die op de blockchain gebouwd en uitgevoerd worden. De aanbieders van deze computers worden beloond met Holo Fuel oftewel de HOT tokens. Deze HOT tokens kunnen gebruikt worden om te betalen voor het hosten van een eigen programma, voor aankopen op het netwerk of om te verkopen voor geld. Als de Holochain meer gebruikers aantrekt zal er ook meer vraag zijn naar de HOT token en zal de waarde dus toenemen. Daarnaast is Holochain ontworpen om oneindig veel transacties te kunnen verwerken.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Holo en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij focussen ons op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om  vragen stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Ook kunt u een kijkje nemen naar de handleidingen of u kunt informatie vinden op op ons blog en onze kennisbank. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.