Menu Mijn account

Holo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00805711
-5.19%24H

Holo kopen en verkopen tegen de juiste prijs?

Wilt u Holo (HOT) coin kopen en vraagt ​​u zich af of u op dit moment een goede prijs voor deze valuta zou kunnen krijgen? Bekijk het op Bitcoin Meester! We bieden een duidelijke overzichtspagina met alle huidige beurskoersen van cryptocurrency zoals Holo en hun fluctuaties. Op deze manier weet u altijd hoeveel u betaalt bij het kopen. Dit aangezien zijn bij alle waarden op deze pagina de kosten inbegrepen zijn. Kortom, wat u ziet is wat u krijgt.

Grafiek Holo

Hoe werkt Holo (HOT)

Holo is een alternatief voor blockchain en heeft de potentie om blockchain overbodig te maken. In veel opzichten is het exact hetzelfde, maar het grootste verschil is de manier waarop consensus wordt bereikt. Dit gebeurt als iedereen in het netwerk het met elkaar eens is over hoe de Holochain er op dat moment uit ziet. De Holochain is oneindig schaalbaar. Er is geen maximum van het aantal transacties per seconde. De Holochain houdt een soort document bij van essentiële data van ieders eigen chain.

Registreer om Holo en andere coins gemakkelijk te kopen en verkopen

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Holo en andere digitale coins te kopen en verkopen? We betwijfelen of u ergens anders een eenvoudiger platform zult vinden. Om met ons aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar een account aan te maken en wat geld over te maken. U doorloopt daarbij een snel proces om uw identiteit te verifiëren. Wees gerust, alle gegevens die u ons verstrekt, worden met grote zorg verwerkt volgens de AVG-richtlijnen. Zodra dit is gebeurd, bent u helemaal klaar om Holo en andere coins veilig en snel te kopen en verkopen. Wanneer u besluit te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling, zodat u snel kunt genieten van de vruchten van uw digitale arbeid. Bovendien, hoe meer u bij ons koopt en verkoopt, des te groter uw tariefkorting. Dit betekent dat u een nog hogere prijs krijgt voor uw Holo en andere valuta.Om u te ondersteunen hebben wij ook een blog opgezet inclusief een kennisbank. Hierop kunt u een aantal termen terugvinden die voor elke beginner handig zijn om te weten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.