Menu Mijn account

Horizen

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 69,1409673
3.87%24H

Horizen kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Horizen is een inclusief ecosysteem waar iedereen wordt gemachtigd en beloond voor zijn bijdragen. Het enorm schaalbare platform van Horizen stelt bedrijven en ontwikkelaars in staat om snel en betaalbaar hun eigen publieke of private blockchains te maken op het grootste node netwerk in de industrie. De Sidechain SDK van Horizen biedt alle benodigde componenten voor een eenvoudige en snelle implementatie van een volledig aanpasbare blockchain.

Naast hun indrukwekkende ecosysteem biedt Horizen hun eigen online academy. Dit cryptocurrency en blockchain-educatief platform is gratis en open voor iedereen. "We hopen dat de Horizen Academy beginners en degenen die van plan zijn om hun kennis over blockchain- en cryptocurrency-technologieën uit te breiden, helpt opleiden."

Grafiek Horizen

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.