Menu Mijn account

Horizen

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 9,86127588
-0.70%24H

Horizen (ZEN) kopen met iDEAL

Wilt u ZEN kopen met iDEAL en euro’s? Dan zit u goed! Bij ons kunt u namelijk ruim 200 cryptovaluta eenvoudig, veilig en snel kopen en verkopen. Het enige wat u nodig heeft is een account die u binnen enkele minuten aan kunt maken. Hierna kunt u aan de slag met ZEN kopen. Wilt u het langer bewaren? Dat kan uiteraard ook op ons platform in uw eigen wallet.

Grafiek Horizen

Wat is Horizen?

Horizon is een blockchain netwerk wat als belangrijkste doel heeft om privacy te garanderen. Hiervoor gebruiken ze zero-knowledge-proofs. Dit is een manier om geen persoonlijke data te delen bij het doen van een transactie. Dit zorgt ervoor dat de ZEN token niet te zien of te traceren is tussen de gebruikers van het netwerk. 

Horizen werkt nu aan de mogelijkheid om programma’s op hun netwerk te ontwikkelen. Dit willen ze doen door iedereen toe te staan om eigen kleinere blockchains op te zetten, die wel gelinkt zijn aan de grotere blockchain. De ZEN tokens kunnen daarna makkelijk tussen de kleinere blockchains en de grotere blockchain gedeeld worden.

Waarom Horizen?

Horizen is het netwerk met de grootste hoeveelheid aangesloten nodes. Nodes zijn de uitvoerders van transacties en zorgen voor de veiligheid. Door deze hoeveelheid onderscheidt Horizen zich van andere blockchains. 

De ZEN token heeft uitzonderlijk goede privacy kenmerken en wordt gebruikt om te betalen in programma’s, of gewoon tussen twee gebruikers.

Horizen kopen en verkopen met euro's

Wij behandelen uw gegevens geheel volgens de AVG-richtlijnen. Het aanmaken van een account gebeurt dus niet alleen snel maar ook veilig. Nadat wij uw account geverifieerd hebben kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via iDEAL, waardoor het door u gekozen bedrag binnen enkele minuten beschikbaar is. U kunt dan gaan handelen met ZEN of andere cryptovaluta die op Bitcoin Meester worden aangeboden. Deze beheert u in uw wallet of op onze offline server. Als u munten verkoopt betalen wij snel uit. De korting op transactiekosten wordt hoger als u vaker koopt en verkoopt.

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om vragen stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Ook kunt u een kijkje nemen in de handleidingen of u kunt informatie vinden op op ons blog en onze kennisbank. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.