Menu Mijn account

Huobi Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 26,1793
-4.30%24H

Deze munt wordt gedelist en is niet meer te kopen

Huobi Token kopen met euro’s en betalen via iDeal

 

Eenvoudig, veilig en snel Huobi Token kopen met euro’s en betalen via iDeal? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. In totaal bieden wij meer dan 200 verschillende cryptocurrencies aan op ons platform die rechtstreeks met euro’s en iDeal gekocht kunnen worden. Wanneer u Huobi Token wilt kopen bent u op de juiste plek! Maak een account aan en ga aan de slag met het kopen en verkopen van HT token.

Grafiek Huobi Token

Wat is Huobi Token?

Huobi Token (HT) is een op een beurs gebaseerde token en de eigen valuta van het Huobi platform. De Huobi Token is te gebruiken op het Huobi platform om maandelijkse VIP-statusplannen aan te schaffen voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op voorstellen, eerder toegang te krijgen tot speciale Huobi-evenementen, beloningen te ontvangen en te handelen met andere cryptocurrencies die op de Huobi-beurs worden aangeboden. De Huobi Token kan daarnaast worden gebruikt als alle andere cryptocurrencies, namelijk als investering.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

We bieden bij Bitcoin Meester de mogelijkheid om ruim 200 verschillende cryptocurrencies te kopen en te verkopen met euro’s. Ook bieden we voor alle coins een geïntegreerde wallet aan. Zo kunt u Huobi Token kopen, maar ook opslaan in uw Huobi Token wallet bij Bitcoin Meester. In ons assortiment bieden we een grote verscheidenheid aan munten, wat dacht u van XRP, Celsius Network, of Chainlink? Binnen enkele minuten kunt u een account openen waarna u direct aan de slag kunt met het handelen in meer dan 200 verschillende coins.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.