Menu Mijn account

ICON

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,20839008
-5.73%24H

ICON (ICX) Kopen en verkopen met iDEAL

ICON (ICX) kopen of verkopen, het kan allebei bij Bitcoin Meester. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u gratis kunt aanmaken. Vervolgens kunt u een storting op uw account doen via iDEAL of Bancontact. Daarna kunt u ICON (ICX) kopen of verkopen. Ons platform is zo ingericht dat het zowel voor de beginner als voor de gevorderde handelaar makkelijk is om te gebruiken.

Grafiek ICON

Wat is Icon?

Icon is opgericht door de Icon Foundation met als doel om meerdere blockchains en de echte wereld aan elkaar te verbinden. Icon noemt zichzelf daarom ook wel het netwerk van de netwerken. Ze willen dit doen door veel verschillende communities op te richten en te zorgen dat die allemaal direct met elkaar kunnen communiceren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tokens die op Ethereum uitgebracht zijn naar ICON over te brengen. Icon is dus eigenlijk een soort vervoerder van informatie tussen verschillende communities.  

ICX is de token die hoort bij het Icon netwerk en wordt gebruikt om transactiekosten op het netwerk te betalen, om waarde over te dragen. Daarnaast worden mensen die bijdragen aan het netwerk door middel van het hosten van onderdelen ervan uitbetaald in Icon munten. 

Waarom kiezen voor Icon?

Er zijn al best wat toepassingen voor Icon in de wereld (voornamelijk in het thuisland Zuid-Korea). Zo is op het Jeju eiland in Zuid-Korea de Icon blockchain gebruikt om de privacy en veiligheid te garanderen van de informatie van burgers. Dit werd bijvoorbeeld gebruikt voor Covid-19 om de contact tracing veilig te houden en bijvoorbeeld check-ins bij restaurants veilig op te slaan. Daarnaast wordt het door enkele universiteiten gebruikt om  diploma’s en certificaten op te slaan. Deze gegevens worden ook weer gebruikt door banen platforms om te bevestigen dat de gebruikers ook echt de diploma’s hebben die ze zeggen te hebben. Het is Icon platform is dus heel interessant met veel toepassingen in de echte wereld.

Nog vragen over het kopen van Icon?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.