Menu Mijn account

ICON

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,74916582
1.01%24H

ICON (ICX) Kopen & verkopen

ICON - ICX kopen of verkopen, het kan allebei bij Bitcoin Meester. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u gratis kunt aanmaken. Vervolgens kunt u euro credits storten op uw account via iDeal of Bancontact. Daarna kunt u ICON (ICX) kopen of verkopen. Is dat alles? Ja! het is echt zo makkelijk. Ons platform is zo ingericht dat het zowel voor de beginner als voor de gevorderde handelen makkelijk is om te gebruiken.

Grafiek ICON

Een eerlijke manier van transacties uitvoeren

Onder leiding van het in Seoul gevestigde ICONLOOP, streeft ICON (ICX) naar een gedecentraliseerd netwerk waarmee verschillende blockchains met elkaar kunnen communiceren. Het doel van het project is om het  blockchain-ecosysteem te verenigen via zijn protocol en gemeenschap opbouwende initiatieven. Potentiële gebruiksmogelijkheden voor ICX zijn transacties met effecten, valuta's, leningen, intellectueel eigendom en persoonlijke authenticatie. Bezoek voor meer informatie de website van ICON zelf.
 

Makkelijk en snel ICON kopen 

Nu heeft u als het goed is een idee hoe ICON aankopen werkt. Zodra u een account heeft kunt u direct aan de slag. Het is vervolgens aan uzelf om de koers in de gaten te houden en het juiste moment van verkopen te bepalen. Wanneer u een andere munt heeft die u graag zou willen omwisselen naar een munt als ICON, dan kunt u gebruik maken van onze any-to-any functie. Hiermee kunt de ene munt wisselen voor de andere, hiermee bespaart u ook nog eens op de transactiekosten welke worden gehalveerd. U kunt ook korting verdienen op de transactiekosten als u veel handelt, dit kan via onze VIP levels. Waar u voor bedragen onder de €100,- standaard 2% betaald kunt u deze verlagen tot slechts 0,25% wanneer u regelmatig terugkomt om te handelen.

Heeft u vragen?

Dan staan wij voor u klaar! Wij hebben een FAQ pagina waarop wij veelgestelde vragen beantwoorden, een blog met een kennisbank, en een aantal handleidingen uitgeschreven. Wanneer u toch ergens niet helemaal uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen via mail, chat, of via de telefoon op: 085 007 6000

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.