Menu Mijn account

IExec RLC

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,72002831
8.12%24H

iExec RLC (RLC) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u makkelijk en snel iExec RLC kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van iExec RLC. Koop uw iExec RLC bij Bitcoin Meester, betaal met euro’s en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek IExec RLC

Wat is iExec RLC?

iExec RLC is een cryptocurrency en gedecentraliseerd cloud computing platform. Het stelt gebruikers in staat om op een veilige en efficiënte manier computerresources te delen en te gebruiken. Het iExec RLC-netwerk bestaat uit nodes die verbonden zijn met elkaar en waarop gebruikers taken kunnen uitvoeren. Deze taken kunnen variëren van het uitvoeren van berekeningen tot het delen van bestanden.

Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om transparantie en beveiliging te bieden bij het delen van resources en betalingen tussen gebruikers en node-operators. De iExec RLC-token wordt gebruikt als een vorm van betaling op het platform en biedt gebruikers toegang tot de beschikbare computerresources. Het doel van iExec RLC is om een gedecentraliseerd en veilig alternatief te bieden voor de traditionele cloud computing-industrie.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Wij bieden een simpel te gebruiken platform met meer dan 170 verschillende cryptovaluta. U koopt iExec RLC of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Fees voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons, en we behandelen uw gegevens volgens AVG-richtlijnen. Wij bieden ook een Android en iOS app.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Daarnaast helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers. Onze experts staan voor u klaar!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.