Menu Mijn account

Immutable X

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,79530386
-1.13%24H

Koop Immutable X (IMX) met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u Immutable X kopen of verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waarop u Immutable X eenvoudig en veilig kunt verhandelen? Bitcoin Meester biedt een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform, ook voor gebruikers met weinig tot geen kennis van cryptovaluta. U kunt eenvoudig uw account registreren, geld storten en beginnen met het kopen of verkopen van Immutable X of één van de andere cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt.

Grafiek Immutable X

Wat is Immutable X?

Immutable X is de eerste layer-2 schaalbare oplossing om non-fungible tokens (NFTs) op het Ethereum netwerk tegen zeer lage gas fees te verzenden en te minten en transacties worden vrijwel onmiddellijk afgerond. Dit kan Immutable X verwezenlijken door gebruik te maken van de zero-knowledge rollup techniek. ZK-Rollup, Zero-Knowledge Rollups, zijn smart contracts in layer 1 die het netwerk van Ethereum schaalbaar maken door transacties off-chain te verwerken. Immutable X kan tot 9000 transacties per seconde verwerken.

 

De afkorting van Immutable X is IMX.

Handelen op Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het handelen in cryptovaluta. Een account bij Bitcoin Meester is in een paar stappen gemaakt. Wij voeren een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Daarna kunt u direct handelen. We bieden kortingen op de transactiekosten als u meer handelt en hebben een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta voor de andere voor slechts de helft van de transactiekosten. Ten slotte hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om munten te verkopen.

Heeft u nog vragen?

Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact dan is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.