Menu Mijn account

Injective Protocol

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,86732746
-8.17%24H

Injective Protocol (INJ) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester 

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van INJ. INJ is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Injective Protocol

Wat is Injective Protocol?

Injective Protocol heeft als doel om het voor iedereen mogelijk te maken om te handelen op de cryptovaluta markt en om zelf ook markten te kunnen aanmaken. Hierdoor kunnen gebruikers een markt maken die tussen verschillende blockchains transacties kan verwerken op een veilige en snelle manier. Daarbovenop kunnen ook verschillende markten voor crypto derivaten worden opgezet. Crypto derivaten zijn deals die voor de toekomst gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld een contract om in de toekomst Ethereum te kopen voor een bepaalde prijs die anders kan zijn dan de huidige prijs op dat moment.

INJ is het token van Injective Protocol. INJ wordt gebruikt voor de veiligheid en keuzes over het beleid en daarnaast voor betalingen en waarde opslag. Van alle transactiekosten van het platform wordt 60% gebruikt om INJ terug te kopen en te vernietigen. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van INJ in de loop van de tijd drastisch kan afnemen waardoor de waarde vergroot kan worden. 

Waarom INJ?

Injection protocol is één van de eerste projecten die het mogelijk maakt om tussen netwerken te praten en zo eigen financiële markten en applicaties te maken. Het biedt ontwikkelaars van markten en applicaties een heel makkelijk platform. Door het praten met het Ethereum netwerk kunnen ontwikkelaars veel al gebouwde oplossingen van dat netwerk gebruiken. Het heeft de mogelijkheid om oneindig veel transacties te verwerken op hele korte termijn. 

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.