Menu Mijn account

Injective Protocol

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 10,7134873
4.82%24H

Wat is Injective Protocol (INJ)?

Injective Protocol biedt haar gebruiker toegang tot “onbeperkte gedecentraliseerde financiële markten.” Gebruikers kunnen middels Injective Protocol elke financiële markt creëren op het gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol van Injective. De Injective Chain is op maat gemaakt om Ethereum-compatibele DeFi-applicaties te ondersteunen die bloktijden van minder dan 2 seconden en razendsnelle transactiesnelheden (10.000+ TPS) bereiken.

Grafiek Injective Protocol

Wat is het Injective Token (INJ)?

INJ is het native token van Injective Protocol. INJ wordt gebruikt voor governance, het vastleggen van valutawaarde, liquiditeitsmining en staking. 60% van alle wisselkosten wordt gebruikt om elke twee weken INJ terug te kopen en te burnen. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van INJ in de loop van de tijd drastisch kan afnemen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.