Menu Mijn account

Internet Computer

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 38,0070214
-2.67%24H

Wat is Internet Computer (ICP)?

Internet Computer is 's werelds eerste blockchain die op websnelheid draait met onbeperkte capaciteit. Het doel van Internet Computer is om het openbare internet uit te breiden, zodat het internet het computerplatform van de wereld kan zijn. Tegenwoordig is internet een netwerk dat alles en iedereen met elkaar verbindt, maar systemen en services draaien momenteel vanuit een privéinfrastructuur. Hier wilt Internet Computer verandering in brengen.

Grafiek Internet Computer

ICP token kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u het ICP token van Internet Computer eenvoudig kopen met euro’s en betalen via iDEAL. Zo wordt Internet Computer heel eenvoudig! U heeft slechts een account nodig welke u binnen vijf minuten kunt registreren. Vervolgens kunt u geld storten en de euro’s omwisselen voor ICP waarna deze direct in uw account worden bijgeschreven. Het aanmaken van een account om ICP te kopen is volledig gratis.

Waarvoor dient het ICP-token?

ICP is het native utility-token die drie hoofdrollen speelt binnen het Internet Computer netwerk. Het ICP token is verantwoordelijk voor het faciliteren van netwerkbeheer. ICP-tokens kunnen worden vergrendeld om zogeheten neuronen te creëren die deelnemen aan netwerkbeheer door te stemmen, waarvoor ze in ruil beloningen kunnen verdienen.

ICP kan ook worden gebruikt voor productie van cycli voor computergebruik: ICP biedt namelijk een opslag van waarde die kan worden omgezet in cycli; een krachtberekening in de rol van brandstof voor het netwerk die wordt vernietigd wanneer deze wordt gebruikt.

De derde functie van het ICP-token is het belonen van de deelnemers: het netwerk gebruikt nieuwe ICP-tokens om gebruikers te belonen en te stimuleren die een belangrijke rol spelen die het netwerk in staat stellen te functioneren.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.