Menu Mijn account

Internet Computer

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 4,26027449
-3.48%24H

Internet Computer (ICP) kopen met iDEAL

Via ons simpel te gebruiken platform kunt u ICP kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de huidige koers van ICP. We bieden ook nog meer dan 200 andere cryptovaluta aan. Om munten zoals ICP te kopen kunt u simpelweg euro's via iDEAL of Bancontact storten.

Grafiek Internet Computer

Wat is Internet Computer?

Internet Computer is een netwerk met als doel het internet uit te breiden en decentralized applications op websnelheid (hoe snel websites laden) te laten draaien. Decentralized applications (dapps) zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain, in dit geval die van Internet Computer. Dit is een gedeelde database die informatie opslaat in digitale vorm. Internet Computer zet bijvoorbeeld smart contracts in. Dit zijn transacties die u kunt maken zonder goedkeuring van derde partijen. Ook ondersteunt het netwerk ontwikkelaars in het maken van websites, IT systemen en internetdiensten. 

 

De tokens van Internet Computer heten ICP. Deze kunnen gebruikt worden om te stemmen op hoe het netwerk bestuurd moet worden. Hiervoor kunnen gebruikers beloningen verdienen. ICP tokens kunnen ook omgezet worden in benodigde computerkracht. Ten slotte worden gebruikers beloond om hen te stimuleren bepaalde activiteiten uit te voeren die het netwerk laten draaien.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het handelen in cryptovaluta. Een account bij Bitcoin Meester is in een paar stappen gemaakt. Wij voeren een verificatie uit waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Daarna kunt u direct handelen. We bieden kortingen op de transactiekosten als u meer handelt en hebben een any-to-any functie. Hiermee wisselt u de ene valuta voor de andere voor slechts de helft van de transactiekosten. Ten slotte hebben wij een snelle uitbetaalregeling als u besluit om munten te verkopen.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Onze helpdesk helpt u graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-17:00 op 085 007 6000 of via helpdesk@bitcoinmeester.nl. Ook kunt u een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.