Menu Mijn account

IOStoken

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00826109
-1.81%24H

IOSToken (IOST) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot de handel in meer dan 200 cryptovaluta. IOST kopen? Maak dan een account aan en begin met handelen via onze website of app.

Grafiek IOStoken

Wat is IOSToken?

IOSToken noemt zichzelf de volgende generatie blockchain technologie die de perfecte infrastructuur gaat bieden voor aanbieders van diensten. Het brengt de blockchain technologie naar bestaande aanbieders zoals KLM, Facebook en Amazon. Ze maken een platform voor het zogenaamde Internet of Services (IoS). Simpel gezegd betekent dit dat alle aanbieders van diensten, groot en klein, deze kunnen aanbieden op het platform van IOSToken.

Schaalbaarheid

Volgens IOSToken is het grootste probleem van de blockchain technologie schaalbaarheid. Zonder hier iets aan te doen kunnen platformen als Amazon en Facebook nooit werken worden met de blockchain. IOSToken kiest daarom voor verschillende nieuwe technieken om deze problemen op te lossen. Een voorbeeld van zo’n techniek is het Efficient Distributed Sharding (EDS) principe. Normaal gesproken moet iedere deelnemer aan het netwerk een block met transacties goedkeuren. Hoe meer transacties, hoe langer dit zal duren. IOSToken deelt deze controlestap op in kleinere groepen. Zo controleert een kleinere groep een eigen block met transacties. Op deze manier worden transacties over veel kleinere groepen gesplitst die de transacties controleren. Dit zorgt voor een flinke schaalbaarheid. IOSToken claimt inmiddels 100.000 transacties per seconde te kunnen ondersteunen.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om IOST en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is veilig, transparant en eenvoudig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Hierover kunt u gerust zijn: alle gegevens die u ons verstrekt worden met grote zorg verwerkt volgens de AVG-richtlijnen. 

Na het aanmaken van een account bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een wallet waarin u de IOST munten kunt opslaan. Wanneer u besluit te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling. Bovendien, hoe meer u bij ons koopt en verkoopt, des te groter uw tariefkorting. Dit betekent dat u een nog betere prijs krijgt voor uw valuta.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.