Menu Mijn account

IOStoken

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05099828
-3.50%24H

Koop en verkoop IOS Token voor een all-inclusive prijs

Wij bij Bitcoin Meester willen altijd transparant zijn over onze diensten. Geen van de prijzen die u op ons platform ziet komen met extra kosten. De kosten van onze vergoeding van 2% zijn al inbegrepen in de getoonde prijs. Wanneer u een frequente handelaar wordt, kunt u kortingen op onze kosten krijgen tot 1,75%. Bekijk de coins die we aanbieden op ons platform. Is er een cryptocurrency waarin u wilt investeren? Wilt u een crypto, zoals IOS Token, kopen of verkopen voor de huidige prijs? Het enige dat u hoeft te doen, is uw account registreren, geld op uw nieuwe account storten en beginnen met handelen!

Grafiek IOStoken

IOST - Wat is het?

IOSToken wordt gezien als de volgende generatie blockchain technologie dat de perfecte netwerkinfrastructuur gaat bieden voor aanbieders van diensten, zoals Facebook, KLM, ABN Amro, De Hypotheker, etc. Ze creëren een platform voor het zogenaamde IoS, oftewel Internet of Services. Simpel gezegd betekent dit dat alle aanbieders van diensten, hoe groot of klein ze ook zijn, diensten kan aanbieden op het platform van IOSToken.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer weten over de prijs van het kopen of verkopen van IOS coin of een andere valuta? Heeft u vragen over onze diensten of het platform? Of ondervindt u problemen met registreren of geverifieerd worden? Bekijk onze FAQ en onze handleidingen. Heeft u alsnog vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op via de telefoon op: +31 (0) 85 007 4844 of stuurt u ons een e-mail. We helpen u graag bij al uw vragen of vragen. Handelen in cryptocurrencies, simpel en eenvoudig, met Bitcoin Meester wordt het iets dat iedereen kan doen.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.