Menu Mijn account

IoT Chain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06098
-3.59%24H

IoT Chain (ITC) kopen en verkopen

Veilig, eenvoudig en snel. Dat is waar Bitcoin Meester voor staat. Wij hebben ons platform op zo een manier ingericht munten zoals IoT Chain kopen en verkopen gemakkelijk gaat. Zowel voor de beginnende als de gevorderde handelaar bieden wij een uitkomst. Een account aanmaken is zo gebeurd en hierna kan je direct beginnen met handelen.

Grafiek IoT Chain

Wat is IoT Chain?

IoT Chain (ITC) is een cryptocurrency-token welke draait op het Ethereum-platform. IoT Chain kan een IoT-apparaat met lage prestaties draaien op Raspberry Pi-niveau waarmee het een blockchain-beveiligingsniveau voor het internet of things biedt. IoT Chain heeft een compleet gedistribueerd grootboek, een compleet modulair framework en een Turing compleet smart contract waarmee het de ontwikkelaars voorziet van een breed scala aan gemeenschappelijke modules op basis van gedistribueerde netwerken

Vragen over Bitcoin Meester of uw account?

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw vragen over de munten die wij aanbieden. Wij hebben hiervoor een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet op onze FAQ pagina. Hier beantwoorden we zoveel mogelijk vragen. Daarnaast hebben wij nog een aantal speciaal opgestelde handleidingen met een uitleg over ons platform. Het kopen van de munten is vrij eenvoudig. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u direct aan de slag met het handelen in munten zoals IoT Chain. Bent u op zoek naar een andere munt? Gelukkig bieden we ruim 200 munten aan zoals IOTA, BNB Coin, of bijvoorbeeld VeChain. Deze munten kunt u direct kopen of verkopen met uw account. De koers kunt u in de gaten houden via onze koersen pagina. Munten kunnen daarnaast ook worden gewisseld onderling met onze zogenoemde any-to-any functie. 

Contact opnemen

Indien u overige vragen heeft kunt ons een email sturen, een chat starten met een van onze medewerkers, of een bellen naar 085-0076000 tijdens kantooruren van 08.00 tot 17.00 uur. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden. Het kan in de weekenden of de avonden iets langer duren totdat u een reactie ontvangt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.