Menu Mijn account

IOTA

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,22796776
-1.28%24H

IOTA (MIOTA) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om IOTA (MIOTA) te kopen en deze af te rekenen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het goede adres! Bij ons kunt u meer dan 200 verschillende cryptovaluta kopen via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Ook bij verkoop kunt u dit snel weer op uw rekening zien.

Grafiek IOTA

Wat is IOTA?

IOTA is een cryptovaluta die microtransacties ondersteunt tussen het Internet of Things (IoT). Dit zijn apparaten die via internetverbindingen in contact staan met andere apparaten en systemen, en daarmee communiceren. Deze apparaten kunnen op basis hiervan ook zelf beslissingen maken. De token die bij IOTA hoort heet MIOTA.

 

Een bijzonder kenmerk van IOTA is dat het geen blockchain gebruikt, een gedeelde database die informatie elektronisch inzet. In plaats daarvan gebruikt het een eigen technologie die Tangle heet. Dit is een systeem van nodes, computers die de software draaien, die transacties bevestigen. IOTA claimt dat dit sneller werkt dan gebruikelijke blockchains en goed past bij het steeds uitgebreidere ecosysteem van het IoT.

 

Omdat er geen blockchain is zijn er geen miners, en dus ook geen kosten hierdoor. IOTA wilt oneindige verwerking van informatie aanbieden tegen minimale kosten. Op de lange termijn heeft IOTA het doel om het standaard platform voor transacties op het IoT te worden. 

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een makkelijk te gebruiken platform waar meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunnen worden verhandeld. Wij zijn officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder.

U koopt MIOTA of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Kosten voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons, en wij behandelen uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Naast onze website hebben wij ook een Android en iOS app. Zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent!

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Wilt u onze helpdesk spreken? Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers. Onze experts helpen u graag verder!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.