Menu Mijn account

IOTA

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,07226387
-4.14%24H

IOTA kopen, verkopen en de koers volgen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een cryptocurrency, zoals IOTA (MIOTA), is het belangrijk om de koers van deze valuta in de gaten te houden. Bij Bitcoin Meester ziet u in een overzicht direct de koers van diverse coins. Ons platform is simpel en eenvoudig in gebruik, wat het toegankelijk maakt voor zowel de experts als voor geïnteresseerden die net beginnen met het handelen in cryptocurrency. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om IOTA of andere munten te kopen door een account aan te maken en uw gekozen munten aan te kopen.

Grafiek IOTA

Check bij munten als IOTA (MIOTA) altijd de koers

IOTA is een vorm van cryptocurrency, wat betekent dat het een gedecentraliseerde valuta is. Dit betekent dat er geen tussenpersoon of een derde partij nodig is bij een transactie. IOTA is een open source cryptocurrency met een gedistribueerd grootboek, dat zich richt op het leveren van een veilige communicatie en veilige betalingen tussen apparaten op het internet der dingen (Internet of Things). Deze currency moedigt een open samenwerking aan. Wanneer u geïnteresseerd bent in IOTA, is het raadzaam om altijd de koers in de gaten te houden.

IOTA kunt u bewaren bij ons op een wallet

Het kopen van cryptocurrency gaat op een andere manier dan de manier die u bij de reguliere bank aantreft. Het beheer en de beveiliging van crypto heeft u volledig in eigen hand, waardoor u zelf meer controle heeft. Wanneer u een munt als IOTA aanschaft, hoeft u niet verplicht een eigen wallet aan te schaffen. De coins staan namelijk ook bij ons op een wallet, wat het voor u mogelijk maakt om snel te handelen met IOTA. Deze wallet die zit direct gekoppeld aan uw account, vanuit uw account kunt u dus volledig beheer behouden over al uw munten. Wilt u ze naar uw eigen wallet sturen? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Stel uw vragen

Maak een account aan en ontdek de mogelijkheden van IOTA. Heeft u hierover nog vragen? Of wilt u meer weten over de koers van IOTA? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 007 6000, een chat te starten, of stuur een e-mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.