Menu Mijn account

IoTeX

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02396359
-4.50%24H

IoTeX (IOTX) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van IOTX. IOTX is net als meer dan 200 andere cryptovaluta gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt simpel geld storten via iDEAL of Bancontact en meteen beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek IoTeX

Wat is IoTeX?

IoTex is een gedecentraliseerd platform voor het Internet of Things (IoT). Dit zijn apparaten die in contact staan en communiceren met andere apparaten en systemen via internetverbindingen. Op basis hiervan kunnen deze apparaten ook zelf beslissingen maken. Dit kunnen slimme apparaten voor in huis zijn tot zelfrijdende voertuigen. IoTeX heeft als doel een systeem te maken waar contact tussen mensen en machines mogelijk is dat vertrouwelijk, vrijwillig en met goede beloningen gebeurt. IOTX is de token die hoort bij het platform van IoTeX. 

 

De blockchain van IoTeX is automatisch schaalbaar en gericht op privacy. IoTeX werkt aan verschillende innovaties om de functies van hun blockchain uit te breiden. Zo kan er verbonden worden met de blockchains van Ethereum, BSC en Heco.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en wij helpen u graag op weg met het handelen in cryptovaluta. Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan gemakkelijk bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u vaker handelt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk eens onze FAQ pagina waar de meest voorkomende vragen worden beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000. U kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.