Menu Mijn account

Kava

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,00829529
1.17%24H

KAVA kopen en verkopen met euro’s

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig, veilig en snel handelen in KAVA en ruim 200 andere munten. KAVA kopen doet u eenvoudig met euro’s welke u kunt storten met iDeal of Bancontact. KAVA is een DeFi toepassing die zich richt op het gebied van Interledging. Koop KAVA of een van de vele andere coins die we aanbieden via Bitcoin Meester!

Grafiek Kava

Wat is KAVA?

KAVA is een Decentralized Finance (DeFi) toepassing welke zich richt op het gebied van Interledging. KAVA is de eerste leverancier van deze Interledger-toepassingen ter wereld en werken samen met Interledger aan de integratie van bedrijven en blockchains met Interledger. Zo heeft het team van Kava gewerkt aan open-source plugins voor het Bitcoin Lightning Netwerk en Ethereum. Hiermee is het mogelijk om BTC, ETH of XRP te verzenden via het Interledger netwerk. KAVA bedient de blockchains, wallets en exchanges om de cross-chain transacties mogelijk te maken.

KAVA kopen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester hebben we een doel, dat doel is om het handelen in cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk te maken. Ons platform is dan ook zo ingericht dat iedereen bij ons kan handelen, beginner of gevorderd. Daarom kunt u iedere munt die wij aanbieden, zoals KAVA, gemakkelijk kopen met euro’s en betalen via iDeal of Bancontact. Wilt u onderweg handelen? Ook dat is geen probleem! We hebben een eigen app waarmee u overal kunt handelen. Geen tijd om de hele dag de koersen in de gaten te houden? Dat begrijpen we maar al te goed. Om het voor u gemakkelijk te maken bieden we de optie om vooraf koop of- verkooporders in te stellen. Dit doet u onder ‘geavanceerd’.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig met het kopen van KAVA op ons platform? Bladert u dan eens door onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben van een van onze medewerkers dan kunt u uiteraard ook een email sturen, een chat starten of ons bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.