Menu Mijn account

Kava

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,90511097
-2.34%24H

Kava (KAVA) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u makkelijk en snel KAVA kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van KAVA. Koop uw KAVA munten bij Bitcoin Meester, betaal met euro’s en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Kava

Wat is Kava?

Kava is een software protocol dat meerdere cryptovaluta gebruikt om gebruikers assets te laten lenen en uitlenen, zonder dat daarbij een tussenpartij nodig is. Op Kava kunnen gebruikers USDX stablecoins lenen en verschillende cryptovaluta storten om rendement te verdienen. Een stablecoin is, zoals het woord zegt, een munt die stabiliteit biedt. De marktwaarde ervan wordt bepaald door een referentie van buitenaf. In het geval van USDX is de waarde hiervan gelijk aan de Amerikaanse dollar.

 

Kava is dus een decentralized finance (DeFi) toepassing. Het bijzondere aan Kava is dat het niet op Ethereum draait zoals de meeste DeFi projecten, maar op Cosmos. Dit is een netwerk dat het “Internet van Blockchains” wordt genoemd. Cosmos richt zich op aanpasbaarheid en het uitwisselen van data. Het doel is om cryptonetwerken te verbinden met functies die transacties tussen hen stroomlijnen.

 

Een van die functies die Kava gebruikt heet zones. Daarmee kunnen crypto assets beheerd worden die daarna programma’s laten draaien in onafhankelijke netwerken. Hierdoor kunnen op Kava verschillende cryptovaluta gebruikt worden, waaronder BNB en BTC.

Gebruikers van Kava kunnen cryptovaluta vastzetten in smart contracts op Cosmos, waardoor ze een bepaalde hoeveelheid USDX kunnen lenen. Smart contracts zijn transacties die te maken zijn zonder goedkeuring van derde partijen. Door cryptovaluta aan te bieden voor nieuwe USDX munten, ontvangen gebruikers wekelijks een beloning in de vorm van KAVA. Dit is de cryptovaluta die bij het netwerk van Kava hoort. KAVA bedient de blockchains, wallets en uitwisselingen om de transacties mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Wij bieden een simpel te gebruiken platform met meer dan 200 verschillende cryptovaluta. U koopt KAVA of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Fees voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons, en we behandelen uw gegevens volgens AVG-richtlijnen. Wij bieden ook een Android en iOS app.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Daarnaast helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers. Onze experts staan voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.