Menu Mijn account

Keep Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,18978930
-4.96%24H

Keep Network (KEEP) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester 

Wilt u Keep Network kopen via iDEAL? Dan zit u goed! Bij ons kunt u namelijk ruim 200 verschillende cryptovaluta eenvoudig, veilig en snel kopen en verkopen. Het enige wat u nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten aan kunt maken. Hierna kunt u aan de slag met KEEP kopen. Bewaren kan uiteraard ook op ons platform in uw eigen wallet.

Grafiek Keep Network

Wat is Keep Network?

Keep Network is een netwerk met het belangrijkste doel om privacy en anonimiteit te verbeteren. Veel blockchains maken gebruik van persoonlijke data die op de blockchain opgeslagen moet worden. Het Keep Network maakt het mogelijk om in plaats van  informatie op de blockchain op te slaan, dit op te slaan los van het netwerk in speciale keeps. De gebruikers kunnen zo kiezen informatie alleen te delen met meerdere knopen op het netwerk wanneer het echt niet anders kan. 

Wanneer iemand gebruik wil maken van een keep moet dit aangevraagd worden bij het Keep Network, deze knipt de informatie dan op in verschillende stukjes en stuurt deze op naar verschillende keeps. De gebruiker krijgt dan een unieke code om de informatie weer te kunnen gebruiken. Om gebruik te maken van zo’n keep moet betaald worden via KEEP tokens of via Ethereum tokens.

De keeps moeten natuurlijk wel ergens staan. Hiervoor moeten keep aanbieders zich aanmelden en deze moeten vervolgens een aantal KEEP tokens storten. Deze dienen als onderpand in het geval dat de aanbieder zich niet aan de afspraak houdt. Daarnaast wordt de aanbieder betaald voor zijn dienst in KEEP tokens.

Waarom Keep?

Keep kan veelbelovend zijn als u gelooft dat het belangrijkste onderdeel van een blockchain de privacy is en u gelooft dat Keep nog veel gaat groeien. Daarnaast is via Keep een applicatie ontwikkeld om een bezitter van Bitcoin applicaties op het Ethereum netwerk te laten gebruiken en hiervoor te betalen.

Keep kan heel interessant zijn voor ontwikkelaars die applicaties willen aanbieden waarbij de veiligheid van data gegarandeerd is. Als er meer interesse in komt van ontwikkelaars kan dit ook leiden tot een groei in de koers van de token.

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Verschillende vragen en onderwerpen worden hierin behandeld over het kopen en verkopen van cryptovaluta. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.