Menu Mijn account

Keep Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,76255355
-4.50%24H

Wat is het Keep Network (KEEP)?

Het Keep Network kan worden gebruikt voor het opslaan en versleutelen van privégegevens op de openbare blockchain. Het netwerk is gemaakt middels off-chain containers voor privé gegevens die bekend staan als keep. Binnen dit systeem heeft het KEEP-token een belangrijke functie. Deze zorgt er namelijk voor dat het volledig toestemmingsloos is. Keep lost het belangrijkste probleem op dat de acceptatie van blockchain veelal belemmert. Gegevens die over de openbare blockchains worden verstuurd zijn namelijk bij traditionele blockchains openbaar. Met Keep kunnen ontwikkelaars eindelijk volledig gedecentraliseerde apps bouwen met waarborging van de privacy als gevolg.

Grafiek Keep Network

Keep Network kopen met iDEAL

Wilt u Keep Network kopen met iDEAL en euro’s? Dan zit u goed! Bij ons kunt u namelijk alle ruim 200 cryptocurrencies eenvoudig, veilig en snel kopen en verkopen. Het enige wat u nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten aan kunt maken. Hierna kunt u aan de slag met KEEP kopen. Wilt u het langer bewaren? Dat kan uiteraard ook op ons platform in uw eigen KEEP wallet.

Unieke functies van Keep Network

Het probleem bij veel dApps en DeFi projecten is dat er een team achter zit met teveel macht. Als het gaat om decentralisatie zou het team niet de sleutels moeten bezitten. 

Het Keep Network beschikt over containers voor privégegevens, zogenaamde keepers, die off-chain worden opgeslagen. De eerste applicatie gebouwd op Keep Network is tBTC. tBTC is censuurbestendig omdat het gebruikmaakt van keepers om gegevens op te slaan. Op 27 april 2020 lanceerde The Keep Network mainnet met 1 miljard KEEP-tokens. KEEP-tokens zijn vaste activa, er zullen nooit meer dan 1 miljard KEEP bestaan.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.