Menu Mijn account

Klaytn

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,19613247
-0.63%24H

Klaytn (KLAY) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van KLAY. Koop uw KLAY munten bij Bitcoin Meester, betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt KLAY in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Klaytn

Wat is Klaytn?

Klaytn is een hybride blockchain project met als doel een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Het is een distributed ledger technology (DLT) platform. DLT is een technologische infrastructuur en protocol waardoor toegang, validatie en updaten van data mogelijk is over verschillende locaties en op het zelfde moment. Dit zorgt ervoor dat de blockchain veilig kan werken.

Klaytn combineert functies van publieke en private blockchains. Publieke blockchains worden gebruikt om de besturing van van Klaytn te verdelen en de data gedecentraliseerd te houden. Gedecentraliseerd betekent dat de controle hiervan niet bij een enkele partij ligt, maar verdeeld is over een netwerk. Private blockchains worden gebruikt om schaalbaarheid te verbeteren, vertraging te verminderen en gevoelige data te beveiligen.

De token van Klaytn heet KLAY. Deze munt drijft het netwerk en blockchain applicaties aan. Gebruikers kunnen KLAY gebruiken om transactiekosten te betalen en om te staken. Hierbij worden munten voor onbepaalde tijd in de wallet gehouden, waar de gebruiker voor beloond wordt. Door dit te doen worden namelijk de veiligheid en operaties van Klaytn ondersteund.

Handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het handelen in cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het maken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij met zorg met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. U kunt bij ons snel crypto’s kopen en te verkopen, en we bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen, onze blog of onze kennisbank. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000. U kunt ook een chat met onze helpdesk starten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.