Menu Mijn account

Komodo

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,80532737
-1.98%24H

Snel en simpel Komodo (KMD) coin kopen en verkopen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform wat de mogelijkheid biedt voor beginnende en gevorderde handelaren in cryptocurrencies om eenvoudig verschillende coins, zoals KMD, te kopen en verkopen. Hierbij staat veiligheid en transparantie voorop. De weergegeven prijzen zijn inclusief de transactiekosten, dus u weet zeker wat u overhoudt aan uw deals.

Let op! Komodo is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Komodo

Wat koop je met Komodo (KMD)

Komodo streeft ernaar om business to business relaties in kaart te brengen. Komodo beschikt over een eigen onafhankelijke blockchain. Met decentralisatie als doelstelling is het voor Komodo een belangrijke factor om ervoor te zorgen dat er gedecentraliseerde ICO’s en gedecentraliseerde exchanges op het netwerk komen. Ook zijn ze bezig met het uitoefenen van Atomic swaps. Een atomic swap wordt ook wel een cross-chain swap genoemd. Met een atomic swap wordt er een veilige peer opgebouwd waarna omwissel of ruil transactie tussen twee verschillende cryptovaluta’s mogelijk zijn.

Cryptocurrency is de toekomst

In deze tijd van onzekerheid omtrent uw spaargeld is het zeker een goed idee te investeren in cryptocurrency. Hiervoor hoeft u geen diepgaande financiële achtergrond te hebben. Wel interesse in de cryptomarkt en wat deze doet. Weet u niet zeker welke coin het beste bij u past? Bitcoin Meester biedt ook stable coins aan waar 3% rente op jaarbasis op wordt gegeven. Meer informatie hierover vindt u op onze nieuwspagina. Wanneer u eenmaal een account heeft op Bitcoin Meester, zijn er veel mogelijkheden om uw geld op een verantwoorde manier te laten groeien!

Maak een zakelijke of persoonlijke account aan

Om een account aan te maken dient u enkele stappen te doorlopen en uw account te laten verifiëren. Tevens koppelt u uw bankrekening aan uw account door middel van bijvoorbeeld iDeal. Wij behandelen uw gegevens uiteraard met de grootste zorg volgens de AVG richtlijnen. U kunt hierna Komodo coins en andere valuta kopen en verkopen. Daarbij betalen wij snel uit, zodat u direct profijt heeft van de door u gedane trades. Wij wensen u veel handel succes! 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.