Menu Mijn account

Kusama

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 303,965742
0.97%24H

Kusama (KSM) kopen met iDEAL

Kusama is een vroege, niet-gecontroleerde en ongeraffineerde uitgave van Polkadot. Kusama dient als een testterrein voor Polkadot. Hierdoor kunnen teams en ontwikkelaars van andere projecten een parachain bouwen en inzetten of de bestuurs-, uitzet-, nominatie- en validatiefunctie van Polkadot in een echte omgeving uitproberen. KSM is een governance token voor het Kusama netwerk. KSM kopen doet u bij Bitcoin Meester met euro’s via iDEAL, eenvoudig en snel.

Grafiek Kusama

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.