Menu Mijn account

Kusama

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 30,0397527
1.35%24H

Kusama (KSM) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

KSM is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt eenvoudig cryptovaluta aanschaffen na het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u door middel van een overschrijving via iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Kusama

Wat is Kusama?

Kusama is een project gebaseerd op de Polkadot blockchain. Het is uitgebracht voor ontwikkelaars om applicaties te testen voordat ze het lanceren via Polkadot. Het is daarnaast mogelijk om al uitgebrachte applicaties te updaten en op deze manier te testen of ze dan nog steeds zullen werken. 

Doordat deze blockchain het Polkadot netwerk vrij houdt van tests blijft Polkadot sneller en zo heeft Kusama dan ook een belangrijke toegevoegde waarde. Kusama heet dan ook het kanarie netwerk van Polkadot, dit is een verwijzing naar het testen op giftige gassen door kanaries mee te nemen in mijnen. 

Waarom Kusama?

Het KSM token hoort bij het Kusama netwerk en wordt gebruikt om de applicaties en transacties op het netwerk uit te voeren. Daarnaast kan de KSM tokens gebruikt worden om deze te staken en zo het netwerk veilig te houden. Hiervoor ontvangen de stakers weer een betaling. Staking houdt in dat cryptovaluta voor onbepaalde tijd wordt vastgehouden in de wallet. Hiermee worden de veiligheid en operaties van het Kusama netwerk ondersteund.

Kusama kopen via Bitcoin Meester 

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Kusama en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u toch nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Of wilt u een van onze medewerkers spreken? Kijk eerst eens op onze website tussen de handleidingen, kennisbank en veelgestelde vragen. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.