Menu Mijn account

Kyber Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,30361111
-6.09%24H

Eenvoudig en veilig Kyber Network coin kopen en verkopen

Let op! Bitcoin Meester ondersteunt enkel de nieuwe variant. Stortingen met de oude tokens gaan verloren.

Op Bitcoin Meester is het handelen in cryptocurrencies toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in veilig kopen en verkopen van coins. Hierbij is het belangrijk te weten dat u naast veilig en snel ook goedkoop kunt handelen. Wanneer u een frequent handelaar wordt, krijgt u namelijk korting op de transactiekosten.

Grafiek Kyber Network

Kyber Network - Wisselen van crypto, maar dan makkelijker!

Kyber Network Crystals is een on-chain protocol waarmee iedereen instant digitale valuta’s zoals cryptocurrencies en tokens kan inwisselen. Ze zorgen ervoor dat je betalingen van bijvoorbeeld ZCash of OmiseGo kan ontvangen in Ether of andere digitale munten. Dit zonder vertraging in de transactie en tegen kosten die bijna niets zijn. Het streven van Kyber Network is overigens dat in het eerste kwartaal van 2019 er een cross chain handel mogelijk is zodat elke coin geruild kan worden tegen elkaar. Hierdoor vallen ook risico’s als prijsfluctuaties weg.

Het aanmaken van uw account is zo gebeurd

Om aan de slag te gaan met het kopen en verkopen van Kyber Network coin en andere valuta heeft u een account nodig. Deze is snel en makkelijk aan te maken op Bitcoin Meester. Hiervoor vragen wij u enkele stappen te doorlopen en de account door ons te laten verifiëren. Om geld op uw account te krijgen dient u deze te koppelen aan uw bankrekening. Dit kan middels iDeal of handmatige overboeking. Wij zorgen dat uw gegevens in goede handen blijven en houden de AVG richtlijnen aan.

Niet zeker welke coin?

Het is mogelijk dat u nog niet zeker weet of KNC degene is waar u (onder andere) in wilt investeren. Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere coins aan! Neem rustig een kijkje op het platform en wie weet wat u tegenkomt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.