Menu Mijn account

Kyber Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,65050372
1.77%24H

Kyber Network (KNC) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u Kyber Network kopen en verkopen. Bekijk hieronder de actuele prijs en de huidige koers van KNC. Door een account aan te maken krijgt u toegang tot ons platform, waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt verhandelen.

Wilt u hulp bij het opzetten van een account, dan kunt u een van onze medewerkers spreken via telefoon of chat.

Grafiek Kyber Network

Wat is Kyber Network?

Kyber Network is een systeem dat het mogelijk maakt om cryptovaluta met elkaar uit te wisselen. Het is een platform dat peer-to-peer transacties faciliteert. Dit zijn transacties direct tussen twee gebruikers, zonder tussenkomst van een derde partij. De transacties zijn beveiligd door een smart contract op de blockchain. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of aan alle voorwaarden is voldaan. Als dit zo is, dan wordt de transactie uitgevoerd. 

KNC

De cryptovaluta die bij het Kyber Network hoor is de Kyber Network Crystal (KNC). KNC wordt gebruikt om te betalen binnen het platform. Daarnaast is het mogelijk om te stemmen over de besturing van het platform. Kyber Network wil in de toekomst de vervanger worden van de tikkie functie. Mocht dit lukken dan betalen we in de toekomst een tikkie met KNC tokens. 

 

Kyber Network kopen met Bitcoin Meester

Koop en verkoop Kyber Network met Bitcoin Meester. Net als meer dan 200 andere cryptovaluta, zal het kopen en verkopen van KNC tokens snel en gemakkelijk gaan met Bitcoin Meester. Ons platform is veilig en gebruiksvriendelijk. Met een account  kunt u handelen via onze website of app voor iOS en Android.

Voor elke aankoop van cryptovaluta betaalt u transactiekosten. Onze calculator laat in realtime zien wat de kosten zijn, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dit is de transparante manier waarop Bitcoin Meester werkt. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Daarnaast bieden we nog meer dan 200 andere cryptovaluta aan. Bent u hierin geïnteresseerd, bekijk dan vlug ons blog.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.