Menu Mijn account

Lisk

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,93440847
-2.76%24H

Koop en verkoop Lisk coin op ons platform

Lisk kopen en verkopen is eenvoudig en veilig met Bitcoin Meester. Wij houden een transparante werkwijze aan die ervoor zorgt dat u precies weet welke bedrag u voor elke munt betaalt of betaald krijgt. Daarbij is het mogelijk een vaste prijs in te stellen met een buy- of sell order, zodat u Lisk coin en andere cryptocurrencies voor dat bedrag koopt.

 

Grafiek Lisk

Wat is Lisk (LSK) voor munt?

Lisk lijkt op Ethereum, het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties op de blockchain is één van de voornaamste mogelijkheden van Lisk. Het verschil is echter dat er bij Lisk gebruik wordt gemaakt van de blockchain, maar ook van sidechains. Om deze reden onderscheidt Lisk zich door zijn modulariteit. Elke gedecentraliseerde app wordt op een sidechain gezet. Op deze manier wordt het netwerk ontzien, wat ervoor zorgt dat de capaciteit erg hoog is.

Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig

Om van start te gaan, dient u een account bij ons aan te maken. Na het verifiëren van uw identiteit en bankrekening, kunt u onbeperkt Lisk coin en andere valuta kopen en verkopen. Deze bewaren wij op onze veilige offline server of u kunt er voor kiezen deze in uw eigen wallet te beheren. Hierbij zien wij er streng op toe dat uw gegevens volgens de AVG richtlijnen worden behandeld.

Hoe beginnen met handelen?

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform wat de ruimte biedt voor beginnende en gevorderde handelaren in cryptocurrency. Bent u zich aan het oriënteren op deze digitale markt? Wij helpen u graag op weg. Middels onze handleidingen en FAQ krijgt u een beter beeld van wat handelen op Bitcoin Meester precies inhoudt. Wij zijn ook tijdens kantooruren te bereiken per telefoon, chat en e-mail.  Vragen staat vrij bij Bitcoin Meester!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.