Menu Mijn account

Lisk

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,04911478
-2.53%24H

Lisk (LSK) kopen met iDEAL

Wilt u beginnen met handelen in Lisk? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester! Bitcoin Meester biedt meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Lisk

Wat is Lisk?

Lisk is een platform dat lijkt op dat van Ethereum. Het biedt de mogelijkheid voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties op de blockchain. Dit zijn digitale applicaties die niet afhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain. Dit is een gedeelde database die informatie opslaat in digitale vorm.

 

Het verschil met Ethereum is dat Lisk ook sidechains gebruikt naast de blockchain. Elke gedecentraliseerde app wordt op een sidechain gezet. Op deze manier wordt de druk op het basisnetwerk verminderd, wat ervoor zorgt dat de te gebruiken capaciteit erg groot is.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Daarnaast bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Heeft u ergens vragen over?

Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen en blader eens door de handleidingen. 

Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord over het kopen en verkopen van LSK en andere munten. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000, de chat, of mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.