Menu Mijn account

Loom Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06444042
-6.23%24H

Loom Network (LOOM) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Loom Network. LOOM is gemakkelijk te verhandelen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten op uw account via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Loom Network

Wat is Loom Network?

Loom Network is een Platform as a Service (PaaS). Het platform biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen. Dit kan in de programmeertaal Solidity. Deze applicaties zijn de ‘service’ waarnaar verwezen wordt. Zo is er bijvoorbeeld een applicatie ontwikkeld waarbij je programmeertaal leert om smart contracts te kunnen schrijven. 

Het Loom Network wil naast snel en vernieuwend ook schaalbaar zijn. Dit is niet altijd even makkelijk voor blockchain, waar schaalbaarheid een veel gehoord struikelblok is. Loom Network denkt hiervoor een oplossing te hebben gevonden. Het platform maakt namelijk gebruik van sidechains. Hierdoor hoeft niet alle informatie op de mainchain (de belangrijkste chain van de blockchain) te staan. Door de verlaging van druk op de mainchain zijn er meer mogelijkheden voor opschaling.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om LOOM en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Om aan de slag te gaan met handelen maakt u eerst in enkele minuten een account aan. Vervolgens kunt u na verificatie van uw account een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester hebben wij de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u met ons platform in staat om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen. Ook bieden wij kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.