Menu Mijn account

Loom Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08916707
-1.58%24H

Veilig en snel kopen & verkopen van Loom coin

Op ons transparante en laagdrempelige platform is het zeer eenvoudig om snel en veilig Loom coin te kopen en verkopen. Hierbij is het goed om te weten dat frequent handelen op Bitcoin Meester u korting oplevert op de transactiekosten. Daarbij hebben wij de any-to-any functie waarmee gebruikers hun coins voor een andere crypto valuta kunnen omwisselen met de helft van de transactiekosten. Zo houdt u nog meer over aan uw Loom coins!

Grafiek Loom Network

Wat is Loom Network?

Loom Network (LOOM) is een Platform as a Service (PaaS) ontwikkeld om op Ethereum gebaseerde applicaties op sidechains te laten werken. Het doel van Loom Network is om het schalen van apps gemakkelijker te maken terwijl deze op het Ethereum-netwerk blijven draaien. De sidechains zorgen momenteel voor schaalbare blockchain-games en gedecentraliseerde apps met dezelfde beveiliging als het Ethereum netwerk.

Uw account aanmaken is zeer eenvoudig

Maak een persoonlijke of zakelijk account aan op Bitcoin Meester en begin vandaag nog met handelen in Loom coin en andere valuta. Hiervoor dienen wij uw identiteit en bankrekening te verifiëren. Het koppelen van uw rekening aan uw account is het snelst geregeld via iDeal. Het is belangrijk te weten dat wij uw gegevens behandelen volgens de AVG richtlijnen. Uw Loom coins en andere valuta worden veilig bewaard op onze offline server. Het is ook mogelijk uw cryptocurrencies in eigen beheer te houden.

Niet zeker welke coin te kopen en verkopen?

Wanneer u twijfelt of u zult investeren in Loom coin, kunt u ook overwegen één van onze stable coins aan te schaffen. Wij geven 3% rente op jaarbasis, wat een fijne tegenhanger is van de lage spaarrentes die tegenwoordig door banken worden uitgegeven. U leest er meer over in ons nieuwsoverzicht.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.