Menu Mijn account

Loopring

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,33287224
-2.51%24H

Loopring kopen en verkopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Loopring (LRC) te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL.

Grafiek Loopring

Wat is Loopring?

Veel handel in cryptovaluta vindt plaatst op online platformen die worden beheerd door particuliere bedrijven die het geld van gebruikers opslaan en het matchen van koop- en verkooporders makkelijker maken. Dit zijn gecentraliseerde uitwisselingen.

Het doel van Loopring is om een hybride product te creëren dat de beste aspecten van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisselingen zal bevatten. Gedecentraliseerd betekent dat er geen derde partij tussen een transactie komt.

Hiermee willen ze in één klap drie belangrijke problemen binnen de crypto wereld oplossen. De problemen waar ze op mikken zijn: de prijsverschillen tussen beurzen, verspreiding van liquiditeit en dat het geld van de kopers in handen is van de exchange en niet van jezelf. Loopring kan handelen tussen verschillende beurzen. Daarnaast wordt de aangekochte cryptovaluta in de blockchain wallet van Loopring opgeslagen waarvan een gebruiker zelf de gegevens beheert.

LRC is het op Ethereum gebaseerde token van Loopring, dat is ontworpen voor het bouwen van uitwisselingsprogramma’s op Loopting.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene coin voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten. 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast is onze helpdesk 24 uur per dag te bereiken via email en zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.