Menu Mijn account

Loopring

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,37075680
-1.87%24H

Klaar om Loopring coin te kopen en verkopen?

Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres. Ons laagdrempelige platform is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het handelen in cryptocurrency. Wij bieden meerdere coins aan, waaronder de Loopring. Deze kunt u eenvoudig kopen en verkopen nadat u een account heeft aangemaakt.

Grafiek Loopring

Wat is Loopring?

Loopring wil de manier waarop beurzen werken compleet veranderen. Hiermee willen ze in één klap drie belangrijke problemen binnen de crypto wereld oplossen. De problemen waar ze op mikken zijn de prijsverschillen tussen beurzen, verspreiding van liquiditeit en dat het geld van de kopers in handen is van de exchange en niet van jezelf. Loopring kan handelen tussen verschillende beurzen. Daarnaast worden de aangekochte coins in de blockchain wallet van Loopring opgeslagen waarvan jij de private keys beheert.

Een account aanmaken kan persoonlijk of zakelijk

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren en kunt u onbeperkt Loopring coin en andere cryptocurrencies kopen en verkopen. Hiervoor dient u natuurlijk uw bankrekening te koppelen aan uw account. Dit kan eenvoudig via iDeal of via een handmatige overschrijving. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen. Tevens hebben wij de any-to-any functie waarmee u de ene coins voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten. Op die manier haalt u nog meer uit uw LRC coin en andere valuta. Wordt u daarbij een frequent handelaar op ons platform? Dan krijgt u extra korting op deze kosten. Alle prijzen op Bitcoin Meester zijn inclusief, dus u weet zeker waar u voor betaalt.

Vragen?

Indien u vragen heeft kunt u terecht op onze FAQ pagina, onze handleidingen en onze nieuwspagina. Mocht u toch blijven zitten met kwesties rond het handelen op Bitcoin Meester, dan zijn wij per chat, mail en telefoon bereikbaar tijdens kantooruren. Veel handelsucces gewenst!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.