Menu Mijn account

LTO Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,22094272
-6.83%24H

LTO Network kopen met Bitcoin Meester

LTO Network kopen doet u eenvoudig en snel met Bitcoin Meester, een partij gevestigd in Nederland, net als het het LTO Network-team! LTO Network is bezig met het creëren en onderhouden van een volledig gedecentraliseerde en zeer efficiënte blockchain-infrastructuur, direct toepasbaar en gericht op het creëren van waarde voor organisaties. Het netwerk kan worden gebruikt door elk bedrijf dat behoefte heeft aan een productieklare blockchain die digitale verificatie van digitale activa mogelijk maakt en samenwerking mogelijk maakt door het gebruik van gedecentraliseerde workflows.

Grafiek LTO Network

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.