Menu Mijn account

LTO Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,10571100
-4.70%24H

LTO Network (LTO) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om LTO Network (LTO) te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta.

Grafiek LTO Network

Wat is LTO Network?

LTO netwerk is een platform dat zich richt op bedrijven. Ze bieden een blockchain waarin informatie veilig en snel opgeslagen en gedeeld kan worden. De blockchain is zo opgezet dat processen waarin veel herhaling zit makkelijker geautomatiseerd kunnen worden. Dit doen ze met automatische controles op licenties en het hergebruiken van data. 

LTO netwerk maakt het mogelijk om voor bepaalde data een privé blockchain te hebben. Op die manier komt het goed overeen met privacy wetgeving over de hele wereld. 

Het is een interessante blockchain voor bedrijven om informatie veilig en snel op te kunnen slaan en te delen. Daarnaast kunnen ook contracten via de blockchain getekend worden en biedt het netwerk hier extra mogelijkheden door de data van tekenen op te slaan.

De blockchain bestaat eigenlijk uit twee lagen: een algemene laag voor de veiligheid en beloningen, en een privé laag voor automatisering, data uitwisseling en samenwerkingen.

De LTO token wordt op het netwerk gebruikt om betalingen uit te voeren. Daarnaast is het ook belangrijk voor bedrijven die het netwerk gebruiken om tokens te staken zodat de veiligheid en stabiliteit van het netwerk op het juiste niveau blijft. Staking houdt in dat cryptovaluta voor onbepaalde tijd wordt vastgehouden in de wallet. LTO network is ook de eerste die het mogelijk heeft gemaakt om tokens te staken naar nodes die door anderen gehost worden. Nodes zijn de uitvoerders van transacties en zorgen voor de veiligheid.

Voordelen van LTO Network

LTO Netwerk is een Europese leider als het op blockchains aankomt. Het is een netwerk wat door Nederlanders opgericht is. Ze hebben partnerschappen met de Nederlandse overheid, zoals een samenwerking met het ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport. Daar helpen ze een besparing van bijna 7 miljoen euro te realiseren door het veiliger delen van informatie en het automatiseren van de contracten voor afvaltransporten. 

Verdere informatie

Wilt u meer weten over LTO network, kijk dan ook even op ons blog. Hier staan nog enkele interessante voorbeelden van het gebruik van de blockchain.

Bitcoin Meester is laagdrempelig en is zowel geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta als experts. Wanneer u een account aanmaakt en deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen.

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.