Menu Mijn account

Lunyr

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,13545
-5.73%24H

Snel en simpel Lunyr coin kopen en verkopen

Welkom op ons transparante en laagdrempelige platform voor cryptocurrency handelaren. Bitcoin Meester maakt het mogelijk voor beginners en gevorderden om eenvoudig coins als Lunyr en andere valuta te kopen en verkopen. Om deze op een veilige manier te beheren en zo te kunnen investeren in de toekomst. Het systeem is gemaakt om snel en simpel te kunnen handelen, zonder diepgegronde financiële kennis te hoeven bezitten.

 

Grafiek Lunyr

Wat is Lunyr

Lunyr kan gebruikt worden voor het plaatsen van advertenties op het platform. Ze maken deel uit van een incentive systeem voor het stimuleren van nieuwe bijdrages en het verbeteren van de inhoud. Het is een Ethereum altcoin, gebaseerd op de ERC20 token. Ze hebben dus geen eigen blockchain. De lange termijn visie van Lunyr is het ontwikkelen van een kennis-API voor ontwikkelaars. Dit is vooral voor de ontwikkeling van de volgende generatie van decentrale applicaties voor Artificial Intelligence, Virtual Reality en Augmented Reality. Hierdoor zal Lunyr in de toekomst onder andere kunnen werken met VR-brillen en AR-brillen.

Niet zeker welke coin?

Het kan zo zijn dat u niet zeker weet of u Lunyr coin of een andere cryptocurrency wilt kopen om weer te verkopen. Hier heeft Bitcoin Meester een middenweg op bedacht. Zeker als we kijken naar het banklandschap van de afgelopen jaren, is duidelijk dat er niet veel rente te behalen valt op spaargeld. Ons platform biedt meerdere stable coins aan, die daar wat aan kunnen veranderen. Wij geven namelijk 3% op jaarbasis. U kunt hier meer over lezen in dit artikel.

Heeft u verder nog vragen?

Dan staat onze helpdesk voor u klaar! U kunt ons tijdens werkdagen bereiken tussen 09:00-17:00 uur via chat of de telefoon. Daarbuiten kunt u het beste een mailtje sturen, echter zullen onze reactietijden dan wat afwijken, wij doen overigens ons best om ook in het weekend de mails te beantwoorden. U kunt een mailtje sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, een chat starten via de chat button op deze pagina, of bellen op 085 007 6000. Om onze klanten op weg te helpen en te voorzien van een stukje informatie hebben wij ook een blog opgezet inclusief een kennisbank. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.