Menu Mijn account

MaidSafeCoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09120
6.36%24H

Koop en verkoop Maidsafecoin voor de beste prijs

Op ons laagdrempelige platform kunt u overzichtelijk zien wat elke coin de afgelopen maanden en afgelopen 24 uur heeft gedaan. De prijzen die vermeld staan, zijn inclusief alle bijkomende kosten voor veilige transacties. U weet dus precies waar u aan toe bent wanneer u Maidsafe coin koopt en verkoopt. Daarbij is het mogelijk om een vast bedrag in te stellen voor uw Maidsafecoins en andere valuta. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de koers en laat Bitcoin Meester het werk doen. Veiligheid en transparantie staat hier bij ons voorop. Aangezien wij een snelle uitbetaalregeling hebben, kunt u al vlug profijt hebben van uw online gemaakte winsten.

Grafiek MaidSafeCoin

MaidSafeCoin kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

MaidSafe levert een digitaal ecosysteem voor allerlei soorten online diensten. De ontwikkelaars hebben een volledig gedistribueerde data-opslagdienst voor ogen, waarbij big-data op een veilige manier kan worden beheerd. Zij willen de bestaande servers vervangen door een gedistribueerde en private infrastructuur. Hierdoor kunnen derden dus geen documenten kopiëren of stelen of op welke wijze dan ook inbreuk maken op de privacy van mensen. MaidSafe hanteert dan ook drie belangrijke beveiligingsstappen, namelijk een algoritmische versleuteling, het protocol die in stukken is gehakt en daarna verder zijn versleuteld en het distribueren van het protocol over het gehele netwerk. De exacte locatie van de data opslag wordt hierbij willekeurig gekozen. De blockchain van MaidSafe is dus een wereldwijd netwerk.

Bitcoin Meester account

Om aan de slag te gaan is het van belang dat u een persoonlijk of zakelijk account aanmaakt en deze door ons laat verifiëren. Dit is op doordeweekse dagen meestal binnen het halfuur gebeurd. Tevens dient u uw rekening aan het account te koppelen. Dit kan eenvoudig met iDeal. Wees gerust, wij behandelen uw gegevens uiteraard volgens de AVG richtlijnen. U bewaart uw coins vervolgens in uw eigen Maidsafe wallet of op onze offline server. De keuze is aan u.

Stable coin?

Bent u niet zeker of u voor Maidsafe wilt gaan? Leest u vooral eens door dit artikel over het aanschaffen van stable coins. Dit is een service van Bitcoin Meester waarmee u 3% rente op jaarbasis kunt sparen. Dat ziet er al rooskleuriger uit dan de meeste banken u momenteel kunnen toezeggen!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.