Menu Mijn account

Mainframe

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01081782
-3.10%24H

Mainframe kopen op Bitcoinmeester.nl

Via Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel Mainframe kopen. Mainframe is een gedecentraliseerd communicatieplatform. Het maakt gebruik van de blockchain en verschillende andere op encryptie gebaseerde technologieën. Dit doen zij om de privacy van de gebruikers te verbeteren. Naast een communicatieplatform is Mainframe ook een blockchainprotocol dat ontwikkelingspakketten voor dApps levert. Deze pakketten zijn bedoeld om een eenvoudige integratie van het berichtenprotocol mogelijk te maken. 

Grafiek Mainframe

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.